I annonssamarbete med TWININGS INFUSO

Min stund – tre tips för att varva ner!

De allra flesta är medvetna om att vi lever i en stressig tid. Ni som också har barn vet att det kan vara svårt att hitta tid till sig själv. Sin egen stund. Jag är övertygad om att det är viktigt att hitta de där små stunderna flera gånger i veckan. Stunder där man får varva ner, lyssna inåt och få andas. Jag älskar att sätta mig i sängen eller soffan på kvällen när barnen har somnat och dricka en kopp te, just nu dricker jag Twinings Infuso. Jag har så många barndomsminnen med Twinings, så när jag fick frågan om att göra ett samarbete tackade jag ja.

Minstund lagergren
Min stund – en bok och en kopp te. 
Infusotwiningste
Jag minns de svala sensommarkvällarna när jag var liten och var ute på pappas landställe. Mina småsyskon hade somnat och jag och Jessica fick stanna uppe en stund till med de vuxna. Vi satt ute på trappen i solnedgången, det enda som hördes var ljudet av vinden i den täta skogen. Vi drack te och lyssnade när de vuxna pratade och skrattade. Både jag och Jessica öste på med sockerbitar i våra stora koppar. Och mjölk.
Infuso te
Idag är relationen till te lite annorlunda. Jag har fortfarande mjölk i mitt te ibland, men inget socker. Jag har testat Twinings Infuso och min favorit bland sorterna av örtte är Lemon & Ginger. Den har mycket smak, är koffeinfri och perfekt för en stunds avkoppling på kvällen. Jag kan ibland uppleva att örtte inte smakar så mycket, men de olika smakerna från Infuso gör verkligen det. 
Twinings infuso
Twinings Infuso innehåller 100% naturliga ingredienser! En annan favorit är Rooibos, Strawberry & Vanilla, det har mycket fruktsmak.
Twinings
Mina 3 bästa tips för att stressa ner

1. Läs en bok eller lyssna på ljudbok
En stor fördel med att läsa en bok är att man inte kan hålla på och fiffla med sin mobil samtidigt. Samma sak är det med ljudbok för mig, jag lyssnar bara och kopplar av.

2. Drick örtte utan koffein 
Jag föredrar koffeinfritt te på kvällen eftersom mitt mål är att varva ner. Twinings Infuso har fem olika smaker, läs mer här.

3. Ta ett bad 
Jag kommer alltid ner i varv när jag lägger mig i ett varmt bad med massa skum. Jag tänder alltid några ljus, sänker belysningen och lägger en liten handduk bakom nacken. Perfekt för trötta och kalla muskler.

I annonssamarbete med Twinings Infuso 

 

  1. Älskar kopp te och en bok 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..