Möte om ett nytt företag

Igår hade jag, Annika och Jessica ett möte hemma hos Annika. Vi håller på att starta upp ett nytt projekt/företag som ska bli så spännande. Det är precis i startfasen, men så fort vi kommit en bit på vägen kan jag berätta mer för er. Jag vet att ni är några som hatar när jag skriver så, men eftersom jag inte ska göra detta ensam kan jag inte säga något mer. Men samtidigt vill jag berätta med vad jag pysslar med om dagarna… Svår gräns det där. 

IMG_5408
Annika fotade mig när jag fotade till bloggen. Alltid lika kul för en icke-influencer att umgås med två influencers. 
IMG_5424
Spana in den här snygga väskan från MUSCH-DETAILS. När man köper någonting från det märket får man en sån väska på köpet. Så snygg! Ni hittar märket MUSCH-DETAILS här. 

Nagellacket på mina naglar… Livet på lagret på Skincity med plock och pack gör inte direkt underverk för naglarna. Det känns inte riktigt som någon idé att lacka alls. Jag jobbar idag fredag, är ledig på lördag men sen jobbar jag på söndag igen. Det kanske skulle funka med nagellack om jag hade ett riktigt bra överlack… Någon av er som har nåt tips? 

IMG_9105
Jag har skaffat en lyxig handcreme från Medik8 som jag försöker ha nära till hands (hehe) hela tiden. Jag är redan torr, trots att sommaren typ precis tog slut. Jag tänkte att jag skulle hinna före i år. Jag vet ingen som har så torra händer och ben som jag har. Förutom att den är bra (dryg!) så är tuben riktigt snygg. Och den doftar inte starkt. Jag älskar inte när handcremer doftar så starkt att de tar över och man får ont i huvudet. 
IMG_9085
Igår var det kanelbullens dag och såklart åt vi bullar när vi hade vårt möte. Så gott! Jag åt en från Pressbyrån (2 st för 29kr) och en från Gateau (1 st för 30kr) och måste säga att Pressbyråns var mycket godare. Den var saftigare och ja, godare. (det är den på bilden). Haha, ni har inte bett om något test, men jag kände ändå att jag ville dela med mig, eftersom den första bullen var dubbelt så dyr.

Ikväll ska jag och Nicklas bjuda på middag hemma hos honom. En kompis och hans tjej kommer över och jag tror att vi ska grilla. Sista grillningen för i år kanske? Nicklas handlar kött från en köttkille som levererar hem. Svenskt gårdskött, det känns extra bra tycker jag.

 1. Sandra skriver:

  Essies toplack i den skruvade vita flaskan 👌🏻

 2. Helen skriver:

  Seche vive är riktigt, riktigt bra! Finns till bra pris på apotea 🙂

 3. Lina skriver:

  Seche vite! Torkar så snabbt och jag tycker det håller bra. Men det gör att man kan lacka loss på nolltid just för att det torkar bums 🤗

 4. Bakade kardemummabullar igår till kanelbullens dag ( sån himla rebell, ha, ha ). SPÄNNANDE med nya projekt – att göra nytt behövs för kreativiteten i vår bransch! Kram!

  Ps, din hy just nu! wow alltså!!!

  mvh / glåmig

 5. Gabbie skriver:

  Jag älskar OPI:s infinite shine serie! Baslack, två lager färg, och topcoat. Tar några minuter att måla såklart eftersom det är totalt 4 lager, men sedan håller det i en vecka innan det börjar se slitet ut också. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..