Det är dags för…

…fredagsmys! Såklart! Den här eftermiddagen/kvällen är den jag längtar mest efter när jag vet att barnen ska vara hos mig. Det är så mysigt. Vi ska strax äta middag, det blir lax i ugn, ris och sallad. Och en supergod och enkel citronsås. Du tar lättcreme fraiche, citronsaft, salt och peppar och rör ihop. Jag slängde ner lite chiliflakes nu också, jag gillar när det är starkt. 

IMG_9416
Medans jag lagar maten fick barnen varsin tablettask. 
IMG_9422
Philip åt upp alla sina, men Alice lekte bara med sina. Man ska kanske inte jämföra barn, men det blir ju lätt så i alla fall när man har två barn så tätt. (13 1/2 månad) Alice älskar inte godis (men hon gillar glass!) men Philip ÄLSKAR godis. Det finns inget stopp i honom. Han äter tills det är slut, gärna snabbt också.

Nu piper larmet och laxen ska ut ur ugnen! Jag tar en kväll off från datorn så vi hörs i morgon. Då ska vi till Kastellet och fira min och Jessicas födelsedag. Det ska bli så kul! I morgon ska jag testa en ny produkt som jag fått låna från jobbet på Skincity.

peterthomasroth
Skin to die for från Peter Thomas Roth. Det är en primer, har ni testat den? Jag har hört så mycket gott om den så det ska bli kul att se hur den är på.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..