3 serier jag ser just nu

På jobbet lyssnar jag på olika poddar och ljudböcker. Dels Rättegångspodden, p3 dokumentär och deckare från Nextory. Jag älskar att jag har ett jobb där jag kan lyssna på böcker och poddar. När jag kommer hem och har nattat barnen tittar jag helst på någon serie eller något lättsamt tv-program (eller krim, haha inte så lättsamt). Just nu är mina favoriter dessa: 

bondesoker
Bonde söker fru
Bästa programmet just nu! Jag delar inte intresset med Nicklas tyvärr, men jag njuter av att de Bonde söker fru. Det är verkligen både mysigt, roligt och pinsamt i samma tv-format. 
efterlyst
Efterlyst 
Så spännande! Jag älskar allt som har med krim att göra. Jag tittar även på ”I huvudet på en mördare” som just nu sänds efter Efterlyst. 
bachelor
Bachelor 
Jag har bara sett tre avsnitt än så länge men just nu känns säsongen sjukt mycket svalare och segare än den förra. Kanske kommer den igång… Vi får se. Jag älskar upplägget med programmet, även om jag själv aldrig skulle klara av att dejta samma man som massa andra kvinnor.

 

  1. Nä fyyyy! Älskar också Bachelor men hade aldrig klarat av den typen av tävling 🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..