Amatörporr a la 1997

Igår släppte vi veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN. Avsnitt 201 heter ”Amatörporr a la 1997”. Det är ett skrattigt avsnitt varvat med allvar och tankar om psyket. Vi pratar om att jag funderar på att testa antidepp. Jag har börjat äta mina PMS-mediciner varje dag istället för periodiskt som jag ska. Och då är det ju nåt som är lite knasigt.

Jag har ju inte PMS alla dagar i veckan. Ibland känns det som att våren 2017 kommer ikapp mig nu. Som ett efterskalv efter en jordbävning. Som att det är först nu fötterna har hittat mark att stå på igen. När jag slappnar av ramlar sorgen över mig. Ibland kan man behöva hjälp att ”hoppa upp” ett snäpp. Jag framstår nog som en glad och positiv person utåt, men där inne i själen gör det rätt ont och är stundvis mörkt. 

I avsnittet pratar vi inte bara psykisk ohälsa. Vi pratar även om stil, om att jag känner att jag tappat min stil. Att jag vill klä mig som Anine Bing. Jag vill ta massa hål i öronen (har bara två) och sätta små guldsmycken i. Kanske är normalt att krisa även över stilen när man passerat 30? Jag krisade ju över jobbet för ett tag sen men hittade då hem hos Skincity. Nu ska jag hitta ”min nya stil” med hjälp av Annika Norman. Tror jag. Jag har inte frågat om hon har tid att ta sig an mig än. 
BeFunky-collage (3)
Jag tycker att Anines stil är sååå snygg! <3

 1. Sarah skriver:

  Hej Angelica och alla andra bloggläsare.

  Ett fantastiskt boktips är ”Hjärnstark” av Anders Hansen. Han är psykiatriker och argumenterar självklart inte emot antidepressiva MEN belyser på ett väldigt lättsamt vis de vetenskapliga grunderna och hans kliniska iakttagelser kring att ”medicinera” psykisk ohälsa med motion. Jag blev helt såld när jag läste boken och försöker tänka att min träning inte bara ska ge mig snyggare ben utan även (och kanske viktigare) ett liv utan ångest och oro.

 2. Kör på den stilen! Så snygg! (Det är okej att krisa, jag gör det hela tiden. Haha)

 3. Stina skriver:

  Hur är dina tankar kringa att Skincity ej har kollektivavtal? Jag vet MÅNGA inom hudvårdsvärlden som bojkottar dem bara just därför.

 4. Josefin skriver:

  Älskar också Anine Bings stil <3 Och följde Annikas blogg när hon hade den, var ju SÅ BRA?! Där har du verkligen någon som kan ge dröömtips på bästa basicgrejerna <3 Jag har byggt upp min garderob på färre plagg av bra kvalle ala anine bing, hehe. Kan typ bli lycklig över en perfekt grå tshirt numera 😀

 5. J skriver:

  Måste bara säga att det verkligen märks när inläggen får ta tid. Ibland får du/ni som bloggar bara höra om bloggen könns tråkig men måste säga den är så bra nu. Älskar variationen av inlägg. Jag vill läsa mer om stilkris, (eftersom jag själv känner mig utklädd i alla mina kläder efter graviditet) men också om husdrömmar, jobbtankar, träning osv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..