Lika som bär

Idag när jag var på presskontoret Star studio fick jag höra av en hovreporter att jag var lik Drottning Máxima. Jag har hört det förut! Helt olika är vi inte, speciellt inte med tiara. 

BeFunky-collage (3) kopia
På Star passade jag även på att ta hål i öronen. Hela fyra stycken! Jag och Jessica pratade om det i senaste avsnittet av TVILLINGPODDEN. Att jag ville ha fler hål, som Anine Bing har. Jag är så nöjd!

IMG_9783
Tre nya hål på ena sidan och ett nytt på andra. Det översta kändes mest, men jag som verkligen gillat smärta klagade inte det minsta. Jag skulle lätt ha kunnat ta fler. Men det känns lite överdrivet med ännu fler hål att sköta nu när det ska läka. Håller tummarna för att jag slipper en infektion. Jag vill ha ett till hål ovanför…. delen som sticker ut. Svårt att förklara. Men jag tror att jag måste pierca mig med nål då. 
IMG_9803
Hårspännet kommer från Musch, så fint tycker jag.

 

 1. Becka skriver:

  Så snyggt!!! Tog också för ett tag sen ett hål där längre upp men det läkte aldrig aldrig så fick plocka ur det. Sörjer det fortfarande. Hoppas dock det går bättre för dig!!

 2. Emelie skriver:

  Hoppas det läker fint. Mitt hål där uppe kan jag sällan ha örhänge i. Det gör ont då. Det går definitivt inte att sova med heller.
  Jag tog det hålet 2002.

 3. Ja, du är faktiskt lik drottning Maxima. Lika snygg!
  Kramis från Karin

 4. Det blev verkligen sååå snyggt!!

 5. T skriver:

  Alltså sååå snyggt med många hål! Menar du att du vill ha en piercing i tragus? (Googla) Det har jag och jag fullkomligt älskar den! Jag tog dock med pistol vilket jag i efterhand fick höra att man inte ska göra. Dock är min jättefin och har inte varit några problem alls med den sedan jag tog den för 3 år sedan ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..