Så nöjd med nya färgen på håret

Förra veckan var jag hos min kompis och frisör Daniela på Hair by B i Täby centrum och färgade håret. Det känns överflödigt att skriva att det inte är ett samarbete, men det gör jag nu i alla fall, för att slippa spekulationer. Jag betalade precis som vem som helst, men jag vill gärna lyfta Daniela här i bloggen. Hon är så bra på sitt jobb!

Vi bestämde tillsammans att vi skulle köra på en mörkare botten igen. Jag trivs väldigt bra med det. Jag kan tänka mig att gå ännu ljusare på längderna nästa gång, men det gäller att ta det steg för steg för att behålla någon form av kvalité. 

IMG_9750
Tröjan kommer från Lindex. 
IMG_9753
Jag tycker att den mörka botten gör att mina färger i ögonen och ögonbrynen kommer fram bättre än när jag är helblond. 
IMG_9748 2
Jag och Jessica har ätit frukost på Strandvägen 1. Här satt vi en del och jobbade när vi frilansade som mest. Just nu känns det som en annan tid. Idag har jag ledigt från Skincity och ska jobba med mina sociala kanaler. Vi ska spela in podden och så ska vi gå till Starstudio och kika, det är pressdag. 
IMG_9758
Jag har på mig nya örhängen från Caroline Svedbom. Rosa och så fina!
IMG_9760
Det här armbandet är också från Caroline Svedbom, det fick jag av Nicklas i födelsedagspresent.

 

 1. Karin skriver:

  Håller med om att det mörka i botten verkligen tar fram dina ögon! Har du någonsin funderat på att bli helmörk?

 2. Johanna skriver:

  Jättefin färg. Du passar bra i mörkare.

 3. Linda skriver:

  Du passar superbra i den hårfärgen!

 4. S skriver:

  Blev jättebra! Fråga: hur känns det att gå från ett så pass fritt jobb till att ha fasta arbetstider? Eller kan du rucka på dessa och ta ut komp osv?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..