När man känner sjukdomen krypa sig på

Jag har känt mig trött i ett par dagar, men igår var kroppen riktigt tung. Alla rörelser på jobbet gjorde ont, men jag bet ihop och tänkte att det skulle gå över med några smärtstillande. Icke. När jag slutade passet åkte jag hem och la mig i soffan, och somnade. Under kvällen kände jag mig sämre och sjukanmälde mig. Så ovant att ha ett jobb att sjukanmäla sig till.

IMG_9858
Jag har frilansat i över tre år och är inte van att anmäla mig sjuk. Det känns tråkigt att inte jobba idag, men att lyssna på kroppen är viktigt. Det jobbet jag har nu är dessutom något som någon annan kan göra. När jag varit sjuk innan, när jag jobbat på tidning, ja då gör ju ingen annan mitt jobb. Så antingen får man jobba hemma då eller jobba ikapp när man är frisk. På Skincity däremot finns ju massa andra grymma jobbarkompisar som gör det jag skulle gjort. Så skönt för själen kan jag tala om.

Dags att göra en stor kopp te och bädda ner mig i soffan. Jag ska försöka sova så mycket som möjligt. Det och dricka vatten brukar hjälpa när jag är förkyld.

 1. Jossan skriver:

  Prova o gör ingefärs shot 🙂 ja dricker 1 dl om dagen, 2 om ja e sjuk.
  1 l vatten
  Riv en ingefära ca lika stor som handflatan, ja skalar den inte innan.
  2 citroner, skär o pressa i samt låg ligga i vattnet.
  Värm sedan på spis till 60 grader (inte mer då försvinner viktigaste näringen.
  Rör i 1 msk honung.
  Låt dra ca 1 timme.
  Sila o häll på flaska.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..