Rösta på mig som årets inspiratörs-mama

Wihooo! Äntligen får jag dela med mig av världens roligaste grej till er som läser min blogg. Jag är nämligen nominerad till ”Årets inspiratörsmama” av tidningen mama. Det går att rösta en gång om dagen fram till den 18 november. Jag skulle såklart bli så glad om ni ville rösta på mig! 

 

Jag är så så så glad över detta. Att nåt som varit så tufft, har kunnat hjälpa andra känns fint. Jag får dagligen instameddelanden och mail från kvinnor som ska eller har separerat. Som behöver stöd, råd och värme. Det är fint att dela resan med andra. <3

Juryns motivering: Resan från att ha varit gift till att stå på egna skakiga ben är tuff – och influencern Angelica Lagergren, mamma till Alice, 4, och Philip, 3, har tagit oss med hela vägen. Utan filter har hon delat med sig av sin skilsmässa, genom tårar, ilska, saknad och ny kärlek, och visat värdet i att satsa på sig själv – på nytt.

Skärmavbild 2018-10-23 kl. 20.11.14
Skärmavbild 2018-10-23 kl. 20.11.27

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL RÖSTNINGEN! 

 

  1. Jag röstar varje dag såklart!!! Så stolt över dig <3

  2. Diana skriver:

    åh vad kul !! GRATTIS till den fina titeln och videon. Hoppas du vinner. 🙂 du är en sann kämpe och jag älskar just det faktumet att du vågat lämna ut dig så mycket (och ändå inte helt) på bloggen. Tack.
    Kram

  3. Grattis! Du är så härlig och förtjänar det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..