Jag trodde bilen skulle sprängas

Oj, vilken händelserik dag. Först och främst vill jag tacka för alla glada hejarop igår efter min nominering till ”Årets inspiratörsmama”. Jag såg att min kompis Annika lagt ut en story om att jag är nominerad. Hon skrev att jag varit öppen med skilsmässan, utan att smutskasta eller snacka skit om någon. Och jag är beredd att hålla med. Även om jag varit/är sårad och förkrossad har jag aldrig skrivit saker om barnens pappa som varit i syfte att såra.

IMG_0026

Jag är fortfarande sjuk (förkyld och ont i kroppen) men lyckades få en läkartid idag för att prata om mitt psykiska mående. Jag var på väg dit idag strax innan 11 när jag råkade köra in i en trottoarkant. Jag kan max ha kört i 40km/h, men tänkte ”skit också, det där var inte bra”. Men det verkade inte vara nåt konstigt med bilen, så jag satte på hög musik och svängde ut på motorvägen. Väl ute på motorvägen började bilen vingla när jag körde. Jag fick panik.

Då sänkte jag musiken och hörde ”dunk dunk dunk”. Jag lyckades ta mig av motorvägen och ställa bilen åt sidan. Jag ringde Nicklas och var hysterisk. Vad han nu skulle göra från sitt jobb inne i stan… Han bad mig ta djupa andetag, kliva ur bilen och kolla vad som var fel. Lukten som kom från bilen var inte härlig. Det visade sig att jag fått punka. En ordentlig punka. TUR att jag svängde av från motorvägen, det hade kunnat gå illa. Jag var helt säker på att bilen skulle sprängas, men sen är ju jag en rätt dramatisk människa.

IMG_0033
Trasigt däck… Jag fick snabbt ringa en taxi som körde mig till läkaren. Jag tänkte berätta mer om läkarbesöket i morgon, men det var skönt att komma till någon som verkligen tog mig på allvar. Det var skönt att få gråta ut och berätta hur det känns där inne i den sköra, trasiga själen. TACK igen för alla era mail och kommentarer om att jag tror att jag är deprimerad. Ni är många med mig som också mår dåligt. Fint att ni vågar dela med er tycker jag. <3

Rösta gärna på mig som ”Årets inspiratörsmama”, klicka här. Det går att rösta en gång om dagen fram till 18 november. <3 

 

  1. Malin skriver:

    Detta har inget med inlägget att göra men måste ändå skriva. Inatt drömde jag att jag var med en kille och helt plötsligt var det liksom du och Niklas jag drömde om. Efter ett tag låg ni i en säng och även Alice var med o ni busade. Sen började ni ha intensivt sex 🤣 obs! Då var Alice borta som tur va! Haha.. Vet inte vad detta är ett tecken på, att jag spenderar för mkt tid på sociala medier kanske! Haha..

    Hursom så verkade ni superkära och Niklas var hur fin som helst mot dig i drömmen 😍

  2. Johanna skriver:

    Jag har varit sjukskriven i en vecka av fyra nu (till att börja med) pga depression. Jag, 30 år med en underbar dotter på 2 år, hus, man, jobb, vänner och familj, jag kan väl inte vara deprimerad? Men jo. Sådant syns inte på utsidan, och jag är så glad att jag bett om hjälp efter flera år av att konstant vara ledsen och nere. Har fått superbra hjälp via min doktor, och hopps att jag snart är tillbaka till livet igen. kämpa på Angelica, att vilja må bra och bli frisk igen är något man ska känna glädje över<3 krya på oss båda!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..