Bättre mamma efter skilsmässan

Tidningen Mama har gjort en intervju med mig och två andra mammor.  Vi har gemensamt att vi separerat och att vi alla känner att vi på ett sätt blev bättre mammor efteråt. Läs gärna intervjun här. 

cached-images.btdmtech-1
De har satt ihop fina bilder tycker jag.
cached-images.btdmtech
Två glada och galna gullisar.

Idag fyller mitt livs kärlek år. Vi ska dit på födelsedagskalas i eftermiddag men först väntar poddinspelning inne i stan. Alice och Philip ska vara med mormor de timmarna jag är borta. Jag och Jessica ska träffa Jenny som var med i Ensam mamma söker. Vi ska prata förlossning och separation. Det är alltid intressant att höra hur andra löser vardagspusslet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..