Sänkt av en förkylning

Jag tycker att det är tröttsamt när man lyssnar på kroppen och stannar hemma från jobbet och vilar när man är sjuk. Men så blir man ändå inte helt frisk. Jag var hemma i tre dagar förra veckan och var tillbaka på jobbet i fredags. Nu har jag inte längre någon feber, men kroppen värker och näsan rinner. Är det så att en förkylning kan ta slut och en annan ta vid? På en gång? Sämst. Jag blir alldeles sänkt när jag är förkyld. Det är bara preppa kroppen med ännu mer vitaminer och vila så mycket jag kan. Det är lättare sagt än gjort när man är ensamstående mamma till två små vildingar. 

IMG_0289
Igår hade jag frågestund på min instagram. Här är några av de frågorna jag svarade på.

IMG_0275
IMG_0281
IMG_0278
IMG_0268
Alice är på simskola med A och Elsa och Philip leker här i vardagsrummet. Jag har plockat lite här hemma, kört igång en tvätt och plockat ur diskmaskinen. Nu ska vi tre sätta igång en film, middagen ligger redan i magen. Hoppas vi kan gå och lägga oss riktigt tidigt idag. Sömn är nog det som min kropp behöver allra mest för att återhämta sig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..