Jessica är gravid

Alltså som jag skrek igår. Borde egentligen ha filmat hela grejen… Vi ska släppa ett extraavsnitt av Tvillingpodden idag om Jessica inte somnar vid läggning av Elsa. Jessica är alltså gravid! Äntligen! Hon och Ibbe har väl egentligen inte försökt mer än fyra gånger, men det har varit hemskt att se hennes besvikelse varje gång det inte blivit något. Man känner sig så maktlös där vid sidan av. Men nu gror det alltså ett litet frö i hennes mage. Jag ska bli moster igen. Jag är så glad för detta!

Skärmavbild-2015-04-05-kl.-12.21.40

En bild från när Elsa låg i magen. Jag tycker man ser att det är Elsa där i profil. Gullmunk. Min högsta önskan är att få vara med på förlossningen. Få vara ett stöd men även filma förlossningen. Det vore en dröm!

 

 1. Hk skriver:

  Vad roligt för dom! Men vad märkligt att det inte syntes på ultraljudet hon gjorde…?

 2. Isa skriver:

  Åh, det är så underbart och jag ÄLSKAR just den bilden på Jessica! Magen som i siluett svänger över i rumpan! 😍 Hon är då himla vacker! Jag såg ut som en strandad val med platt röv!

 3. Rebecka skriver:

  Helt underbart! Grattis 💚

  Kika in min och min väns podd Allt vi måste tala om. Vi diskuterar ärligt och öppet allt från graviditet, förlossning, skilsmässa, uppfostran, ätstörningar, förlossnings depression, förlossningsrädsla och mycket mer. Kram

  https://www.acast.com/alltvimastetalaom

 4. Så spännande och kul, hoppas du får vara med 🙂 Satt och pratade med min lillasyster senast igår att den dagen vi får nummer två så vill jag ha henne med på förlossningen. Födde min son i England så då var tyvärr ingen familjemedlem nära, dem träffade vår son först när han var några veckor gammal. :)<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..