Tänk att det ska komma en bebis

Jag blir alldeles varm och lycklig i kropp och själ när jag tänker på att Jessica är gravid. Jag glömmer bort det titt som tätt, det är ju fortfarande ett tag kvar… Hon är i vecka 7 nu. Jag hittade den här gamla bilden på mig och Elsa, så gullig och så liten. Tänk att det ska komma en till liten bebis. En mini-Elsa. Eller en liten pojke. Kommer bebisen bli lik Elsa? Elsa kommer bli världens bästa storasyster. 

IMG_7977
Anledningen till min tystnad här i bloggen är en kombo av tidsbrist (jag jobbar) och att jag inte mår helt hundra. Jag lovar att kika in här en gång om dagen i alla fall och uppdatera er. Idag blir det jobb på Skincity och sen ska jag se AIK ta VM-guld. Det blir kul! (Edit: Såklart menar jag SM-guld, var stressad i morse. Så kul att det retade upp er läsare. Att någon till och med valde att kalla min korkad. Slarvig? Ja. Korkad, nej!) Några festligheter och firande efteråt blir det nog inte för mig. Jag känner mig… skör. Kan man säga så? Det får liksom räcka med ett viss antal intryck per dag.

—–

Rösta gärna på mig som ”Årets inspiratörsmama”, klicka här. Det går att rösta en gång om dagen fram till 18 november. <3 

 1. Matilda skriver:

  VM-guld var det ja, blev varken vm eller SM-guld.

  Hälsningar från ett ljusblått Skåne

 2. S skriver:

  VM-guld 😂

 3. Emma skriver:

  Har röstat på dig varje dag ❤️❤️

 4. Tessan skriver:

  VM guld blir det svårt för AIK att få men däremot SM guld kan de ta.
  Hoppas du mår bättre snart 😘

 5. Ylva skriver:

  Ta hand om dig! Försök att backa i så mycket som möjligt. Det kommer tider med mer energi. Jag känner mig också skör och att det är så lite som får mig ur balans. Det värsta är när det känns som om man försöker på alla plan men ändå blir nåt fel. Vi har gjort ”fel” när vi bara bjudit tjejerna i min dotters förskolegrupp. Hon har 6 andra kompisar i andra grupper som vi dessutom ville bjuda. Nu har vi fått höra av både föräldrar och personal att detta är fel. Hur ska man göra när man inte kan ha kalas för 20 barn inkl föräldrar? Eftersom jag är så skör gör jag nog en ännu större grej i mitt huvud av vad detta innebär.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..