Där yta och djup blandas

Ja, som ni vet blandas högt och lågt här i bloggen. Yta och djup. Precis så som livet är. Jag har testat en ny ansiktsmask från Skinceuticals, en lermask. Den var ljuvlig! Jag gillar att testa nya cremer, serum och masker. Jag sa till Mira på jobbet att ”det är så skönt ändå, jag trodde att jag hade en känslig hud, men den verkar inte reagera på någonting. Jag kan hoppa mellan olika märken och produkter.”

skinceuticals

Skön mask i lerform, finns på mitt jobb på Skincity.

Det skulle jag inte sagt. Bara några timmar senare ploppade det upp små minifinnar på hakan. Jag testar just nu en ny rengöring från Tata Harper. Det är ett ekologiskt märke, har någon av er testat det? Jag jobbar med olika typer av produkter som alla lovar samma sak – mindre synliga porer. Förra månaden använde jag flera olika produkter från Dermaceutic varje dag för att få bort mina pigmentfläckar (pannan och överläppen). Jag tycker att produkterna fungerade. Men sen har jag ju blivit blekare och blekare ju mer vi går mot vinter.

1951028_1

De här gröna produkterna är alltså de från Tata Harper. Den tvätten jag testar är exfolierande med små aprikoskärnor. Den ska ge huden lyster och göra stora porer mindre. Det ska bli spännande att se resultatet.

IMG_0200
Jag känner att jag fått mer glow sen jag började med produkter med aktiva ingredienser. På bilden har jag såklart smink på mig, men huden under känns fräschare och mindre grå. Nåt jag däremot ska lägga lite exra kärlek på de kommande veckorna är mina läppar. Alltid, alltid, alltid vid den här årstiden blir de såhär torra. Har det med väderomslaget att göra?

  1. Lina skriver:

    Har du något tips för om man har lite rödflammig hy? Har liksom typ inga finnar men hyn runt näsan är alltid lite röd…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..