En hoarder av rang

Hur mycket saker kan man samla på sig genom åren? Jag är 33 år, inte 60+. Det borde finnas en gräns för hur många påsar och lådor som jag har framför mig att rensa. Jag kanske borde ta en förebild på vinden? Och en efter. Vad jag kommer spara. Jag har varit dålig på att rensa alla mina flyttar. Det känns som att alla flyttar har kommit i sista stund. Och då har jag liksom slängt ner saker i lådor. Sen när jag flyttat in i mitt nya hem har jag känt ”men gud, de där sakerna använder jag ju inte ens” och så blir de stående.

11dbe11f43430cf48a3ddb495e04c340

Jag har flyttat många gånger i livet och vinden är just nu full av skit. Inget av värde för någon annan. Men minnen för mig. Därför är det svårt att ta in hjälp. Att någon annan skulle rensa åt mig. Däremot skulle jag behöva hjälp med någon som gör upp nåt form av system. Spara, sälj och släng. Och sen får jag nog gå igenom högen spara en gång till. Så att jag inte går in i ett nytt hem med 100 lådor och påsar. Bara jag som slänger ner saker i påsar? Det är så jag snabbstädar. Öser ner saker i papperspåsar, sen stuvas/göms de undan. Den här sidan av mig skäms jag över. Den behöver jag jobba på. Slänga på en gång, inte spara! Snälla, säg att någon känner igen sig, haha.

 1. Fanny skriver:

  Hej! Följer Jessicas blogg också så min spontana tanke är ju att du borde ”hyra in” hennes kille för en dag?! 😃 kram

 2. Detta är inte alls en pik mot dig, utan något alla borde tänka på, nämligen att tänka på den där listan innan man köper saker. Då sparar man ju både tid vid inköp, pengar miljö/klimat, tid på att ta hand om, flytta runt och till slut rensa ut 🙂

 3. Haha snabbstädning for the win! 🙌🏻
  Men bästa sättet att rensa är att flytta, då brukar det vara lättast att göra sig av med saker. Dock hatar jag att flytta, att packa ner köksgrejer och packs upp igen. Fy 😅

 4. Vet hur det är, har själv flyttat runt i livet. men nu har jag rensat bort det mesta,skänkt till loppisar m.m. annars kan Du ju ha gårdförsäljning,barnen brukar gilla sånt,där dom själva kan sälja lite av gamla leksaker exempel. har man inte använt vissa saker på ett år . så undrar man varför man har kvar det? men lite minnes saker vill man ju behålla.

 5. Malin skriver:

  EXAKT så städar jag 🙈🙋‍♀️ så snabbt och enkelt mem sååå jäääkla drygt den dag man ska ta tag i det 😅😆🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..