ANNONS

En hoarder av rang

/

Hur mycket saker kan man samla på sig genom åren? Jag är 33 år, inte 60+. Det borde finnas en gräns för hur många påsar och lådor som jag har framför mig att rensa. Jag kanske borde ta en förebild på vinden? Och en efter. Vad jag kommer spara. Jag har varit dålig på att rensa alla mina flyttar. Det känns som att alla flyttar har kommit i sista stund. Och då har jag liksom slängt ner saker i lådor. Sen när jag flyttat in i mitt nya hem har jag känt ”men gud, de där sakerna använder jag ju inte ens” och så blir de stående.

11dbe11f43430cf48a3ddb495e04c340

Jag har flyttat många gånger i livet och vinden är just nu full av skit. Inget av värde för någon annan. Men minnen för mig. Därför är det svårt att ta in hjälp. Att någon annan skulle rensa åt mig. Däremot skulle jag behöva hjälp med någon som gör upp nåt form av system. Spara, sälj och släng. Och sen får jag nog gå igenom högen spara en gång till. Så att jag inte går in i ett nytt hem med 100 lådor och påsar. Bara jag som slänger ner saker i påsar? Det är så jag snabbstädar. Öser ner saker i papperspåsar, sen stuvas/göms de undan. Den här sidan av mig skäms jag över. Den behöver jag jobba på. Slänga på en gång, inte spara! Snälla, säg att någon känner igen sig, haha.

7
69

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00