ANNONS

Super-Charlie på Junibacken

/

Idag började äntligen mammaveckan. Både Alice och Philip blev så himla glada när jag kom och hämtade på förskolan. För mig blev det en hel del tid i bilen idag. Jag åkte in till stan för att gå på möte på Lindex showroom. Jag och Jessica har fått låna kläder till Årets mama där jag är nominerad till årets inspiratörs-mama. För mig blir det en byxdress, så fin! Förresten får ni mer än gärna rösta på mig (en gång om dagen går bra), röstningen avslutas den 18 november. 

Efter Lindex-besöket hoppade vi in i bilen. Eller klättrade. Jag hade ställt mig i ett garage där det var så tight att jag fick klättra in och ut ur passagerarsätet. Jag är inte den smidigaste stickan i asken, måste ha varit en rolig syn. När jag hoppade in tryckte jag på tutan med rumpan…

IMG_1064
På Junibacken höll Camilla Läckberg i ett kalas för att fira sin nya bok ”Super-Charlie och spökfällan”. Jag hann kramas med Filippa, Carin och Claudia.

IMG_0721

Alice har lärt sig hur man skickar emojis, så hon skickade massor till mig från min mammas mobil. Så gullig. Så sitter hon och fnissar innan jag läser vad hon skickat. 

IMG_1015
 Charlie och Camilla. Sonen Charlie intervjuade Camilla, så modigt och gulligt ju.

IMG_0737

Alice hade på sig en ny klänning från Lindex. Philip tog den här bilden på henne.

IMG_1069

Världens gosigaste lilla unge. Nu ska jag gå upp och lägga mig i min säng, där ligger redan Philip och sover. 

IMG_0725

Han ville sitta och vara nära. Gud, den här veckan har varit tuff utan barnen. Saknaden är alltid där när de inte är med mig, men just nu har det varit lite jobbigare än vanligt.

IMG_1055
Mysig och rolig bok, vi läste den nu när jag nattade barnen. Jag blev sugen på att redigera mitt och Jessicas barnboksmanus… Kanske ska ta tag i det nästa ledighet…

0
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00