Tips för torra blygdläppar

Jag la ut en bild på instagram där jag efterfrågade mina följares bästa tips på hur man tar hand om torra läppar. Det slår liksom aldrig fel, alltid den här årstiden blir läpparna torra och fnasiga. Jag var hemma hos Jessica när jag la ut den bilden och hon norpade min telefon när jag var på toaletten och ändrade min text. Helt plötsligt såg det ut som jag efterfrågade tips på torra blygdläppar. Galning!

instagram
Men jag fick massa tips!

IMG_0679

Jag hade redan beställt en läppmask från Kocostar som jag hittade hos Ellos. Kocostar är ett koreanskt skönhetsmärke, de är ju ofta i framkant när det kommer till hudvård och makeup. Jag såg att Kicks kör en kampanj just nu på dessa, 20% rabatt.

lipmask

Bara asken är ju så gullig!

kocostar

Asken innehåller 20 masker för läpparna, de finns i olika dofter, den här som jag har doftar svagt av persika. Nu har jag bara testat den en gång, masken ska sitta på läpparna i 10 minuter. Visst kändes läpparna återfuktade, men en gång är ingen gång som en klok kvinna en gång sa. Jag tänker att jag ska köra en liten peeling på läpparna innan jag tar en mask nästa gång, så jag får bort lite döda hudceller.

 

 

 1. Elin skriver:

  bepanthen är det bästa som finns!
  Du vet salvan man smörjde barnens rumpa med när dom var små 🙂

 2. Jag rekommenderar Elisabeth Ardens Eight hour cream. Grym är den! Väldigt dryg dessutom! Barnen använder den också om de är torra på läpparna.

 3. Akademiklinikens pure lip intense! Dyr, men värd varje krona!

  1. Men ja! Den har jag helt glömt bort att jag använt förut! Tack 🙂

 4. Haha, torra blygdläppar har jag aldrig haft men till läpparna kan jag tipsa om Rescue Balm från Löwengrip. Jag sover med den och läpparna är så mjuka på morgonen. Skyddar bra mot kyla också eftersom den är så fet.

 5. Linda skriver:

  Hahaha, jag dör så roligt.

  Nr 1 för läpparna som inte skapar ett ”beroende” är från apoteket, Decubal basic lips&dry spots balm. Den läker inifrån, bra pris och är dryg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..