ANNONS

Storstädning och bröllopsminnen

/

Eftersom jag planerar att flytta härifrån i början på nästa år, eller ja, i alla fall lägga ut huset till försäljning då håller jag på att rensa. Igår fick Philip feber så idag har jag vabbat. Jag har passat på att fixa och rensa massor. Båda barnen har hjälpt till efter bästa förmåga. Philip genom att ligga i sin säng och vila när jag rensat bland hans leksaker. Alice genom att slänga skräp i sopsäckar. Teamwork!

När jag rensade garderoben hittade jag minnen från bröllopet 2013. Jag hittar rätt mycket saker från mitt förflutna när jag städar här hemma. Det är många lådor/skåp som jag och S inte orkade ta tag i under skilsmässan. Så det blir mitt jobb nu.

IMG_1241

Lite speciellt att kalla sig själv Bridezilla. Men fint med självinsikt.

IMG_1242
De här galgarna får åka till soptippen nu.

1jdZrqt790lWnG2_VG1pwdK1sNA-8BRKNJl3MpGWors

Jag och mina tärnor på den stora dagen 17 augusti 2013. 

Wy5c7uuMlgiLxBsopAPPHCxZ0kPKSqLN4fm1z1ATFlI

Jag älskade verkligen buketten, så fina färger.

1kmrogjDtsAlJ5ZdVQWQ0-2FO2s1U1mb-Iro3MVfOvU
Och bröllopsklänningen från Ida Sjöstedt hänger där i garderoben. Jag är lite sugen på att sälja den, den ska bara in på hemtvätt först. Maila mig på angelica.lagergren@icloud.com om du är intresserad av att köpa den.

Nu blir det lite jobb, svara på mail och sen ska jag titta på Bachelor. Det har blivit en del Disneyfilmer idag här hemma.

1
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00