Kärlek till er

Tack för ert tålamod. Jag kämpar på med mitt tillfrisknande från denna hemska halsfluss. Idag skulle jag ha jobbat på Skincity men jag har svårt att lyfta armarna, känner mig så svag i hela kroppen. Och yr och matt. Jag har satt mig vid datorn flera gånger och tänkt skriva till er, men inspirationen är borta.

IMG_1583
Jag är glad att ni tittar in här i alla fall och lämnar kommentarer. I morgon kommer ett nytt avsnitt av Tvillingpodden, det handlar om Jessicas graviditet och hennes tidiga ultraljud. Det blir en hel del tårar. Väldigt känslosamt faktiskt.

 1. Kaj skriver:

  Känns lite så där att du er hemma och er «sjuk»,men orkar spela in tvillingpodden,åka på brunch och gala..

 2. K skriver:

  Var inte du i Trosa häromdagen? Åkte du dit trots halsfluss?

 3. Sofie skriver:

  Fint ändå att du tänker på oss trots att du mår kass, krya på dig!!
  Måndagar med Tvillingpodden innebär den långa promenaden med hunden på lunchen. Jag gillar podden mer än vad hunden gillar valet av spår 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..