ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Twinings Infuso

Vikten av att vårda relationer

/

När jag lyfte mitt samarbete med Twinings förra gången skrev jag om att ta tid för sig själv. Att unna sig egentid, ”min stund”. Jag gav er mina bästa tips på hur man kan koppla av, om så bara för fem minuter. Den här gången vill jag fokusera på samtal, vänskap och ”vår stund”. Ni som följt mig här i bloggen vet vad min tvillingsyster Jessica betyder för mig. Jag älskar henne till månen och tillbaka. Hon är mitt allt. Såklart betyder barnen och Nicklas också otroligt mycket för mig, men bandet jag och Jessica har är nåt alldeles speciellt.

IMG_0612
Jag tror på att vårda relationer av alla dess slag. Vänskap, kärlek och relationen till familjen. Jag och Jessica poddar en gång i veckan och får ofta prata av oss då. Men vissa kvällar sätter vi oss i soffan, hos henne eller mig och bara kopplar av med en kopp te.
IMG_0615
Elsa ville gärna göra oss sällskap i soffan och åt mackor och drack te hon också. Finns det någon enklare middag än te och mackor? Jag tror inte det. När vi var små fick vi då och då te och smörgåsar till middag, då drack jag alltid earl grey med massa socker och mjölk i. Nu i vuxen ålder har det ändrats lite… Jag gillar Twinings örtte Infuso, speciellt på kvällen. Det innehåller 100% naturlig ingredienser och är naturligt koffeinfri. Jag behöver varva ner på kvällen, inte få i mig massa ämnen som piggar upp.

Jag har hört att man blir lugnare av att sätta båda händerna runt en kopp varmt te. Det kan nog stämma. Det är sällan (eller aldrig!) jag dricker en kopp te under stress. Det gör jag alltid i lugn och ro, gärna i sällskap av Jessica. Det är vår stund. En stund att prata och reflektera.

IMG_0654
Infuso är ett örtte från Twinings och finns i flera olika goda smaker. Den här längst fram ”Raspberry & pomegranate” får en sån himla fin röd färg. Den gillar jag!

0
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00