ANNONS

När känslorna är all over the place

/

En vän till mig är inne på förlossningen och föder i detta nu. Jag är så pirrig och förväntansfull. Jag ÄLSKAR ju förlossningar och skulle helst av allt vara på plats. Ibbe har ställt sig ytterst tveksam till att jag ska vara med på Jessicas nästa förlossningen, men hoppet är ju det sista som överger en. Eller hur? Jag får uppdateringar i form av bilder och sms.

Tankarna förs ju ganska naturligt till sina egna förlossningar. Såna fina minnen. Jag har ju haft två enkla och ”normala” förlossningar. Jag fick epidural första gången men med Philip hade jag bara lustgas och varmt vatten (badkar) som smärtlindring. Jag älskar båda mina förlossningar, men föredrog att föda i vatten.

FullSizeRender7
Här sitter och på en pilatesboll på Danderyds sjukhus förlossning, i väntan på Alice. 

Jag har haft utbildning på Skincity idag och gjorde mitt bästa för att fokusera på det. Det gick bra, trots att jag då och då seglade iväg i själ, tanke och hjärta. Jag känner verkligen att Skincity är hemma nu. Jag trivs så sjukt bra där. När jag vabbade och var sjuk förra veckan längtade jag tillbaka. Till arbetsuppgifterna, kollegorna och stämningen där.

Det är ett gott betyg tycker jag, att man saknar sitt jobb. Idag var det utbildning av chefer och andra avdelningar på jobbet. Så otroligt roligt att få vara en del av utbildningsteamet och få visa vad vi gör på logistik.

IMG_1683
En bild från mama-galan igår. Jag hoppas på fler bilder som fotograferna på plats tog. Jag hade på mig en byxdress från Lindex, skor lånade av Jessica och bh från Hunkemöller. Jessicas klänning kommer också från Lindex.

6
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00