ANNONS

Barnen är hemma igen!

/

Idag hämtade jag barnen tidigare hos deras pappa. Vi sitter och leker med lego nu och har ätit små lussebullar till mellanmål. Ikväll ska vi på middag hos mamma och sova över där. Jag börjar jobba kl 06 imorgon, det är Black Friday vilket innebär högt tryck på Skincity. Det ska bli spännande att se hur det går till när det är så många inne och jobbar samtidigt!

IMG_1728

Alla fick med sig lego hem i sin goodiebag efter mama-middagen. Jag har fått bilder så ett inlägg kommer strax.

IMG_1736

Alice gick runt med min mobil och tog massa bilder. Här ser man att hon har sitt lilla finger för kameran, men fin bild i alla fall. Hon sa att hon ville att man skulle se lite av trappan och lite av tv:n. Jag minns inte om jag tänkte på någon komposition när jag var fyra år…

IMG_1755

Den här tog hon också i farten!

IMG_1763

Och en selfie! <3

Jag har precis beställt lite kläder till barnen, till ett samarbete jag ska göra med Lindex. När de pratade om kläder på förskolan och var de kommer ifrån svarade de andra barnen att kläder kommer från affären. Alice sa då att ”Nej, hos mamma kommer det kläder i påsar till dörren”. Ja, så är de väl att vara en influencers barn. Det kommer rätt många bud hit som är till mig men också grejer som är till barnen.

0
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00