No more fucks to give

Igår var jag och Jessica och såg Mia Skäringer i Globen, vi såg hennes show ”No more fucks to give”. Vi köpte biljetter till den redan i augusti och det är jag glad över. Wow, vilken föreställning! Inte en enda gång tittade jag på klockan och undrade när det var slut. Hon pratade, sjöng och dansade. En viktig föreställning om feminism och mäns hat mot kvinnor. Jag är glad att mina två barn får växa upp med en förebild som Mia Skäringer. Att hon finns i vår tid. Hon är viktig. Det hon säger är viktigt. Se hennes show om du har möjlighet.

nomorefuckstogive
Jag grät flera gånger under föreställningen men jag skrattade nog mer. Hon är så sjukt rolig. Hon kan konsten att fånga människors uppmärksamhet och framför viktiga budskap med hjälp av humor. En superkvinna!

 

 1. Fantastiska Mia! Fantastisk Show! ❤️

 2. Diana skriver:

  Jag önskar att jag hade sett den! Jag tycker hon är en otroligt stark och bra kvinna, däremot tycker jag att det är så tråkigt att man numera bara kan framföra saker genom att uttrycka sig med ord som fuck, knulla, fitta och ja jag vet inte vad mer. På det sätt så försvinner mitt stöd och mina barns deltagande av att kunna få ta del av en powerkvinna som kan ge de en bra förebild. Om man hade ett bättre vokabulär så hade jag utan tvekan stöttat uppträdandet ihop med barnen 😀
  Hon är verkligen asgrym.

  1. Johanna skriver:

   Då var det nog bra att du inte gick. Hela showen fokuserade orättvisorna med sex och sexuella trakasserier. Fler delar var ganska grova och kanske inte lämpliga för barn. Enligt mig var det en grym show och så bra budskap. Önskar att alla vuxna såg den, kvinnor som män.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..