Sovmorgon med barnen… eller?

Jag är ledig från Skincity idag, så igår bestämde jag mig för att lämna barnen på förskolan vid lunchtid. Tidigare morgnar har jag behövt väcka de små livet, så jag tänkte ”yes, sovmorgon”. Strax innan 06 väckte Alice mig och sa ”Godmoooorgon!”. Så det blev ingen sovmorgon. Däremot har vi haft en mysig förmiddag med lek och bus och en långfrukost med tända ljus.

inpastory

De här två. De ger mig så mycket kärlek och energi. Nu är det pappavecka och det är alltid lite vemodigt att lämna på förskolan då. De är dock superpeppade på att få åka hem till sin lillasyster. Jag ska lägga helgens alla lediga timmar på att fixa här hemma inför fotografering. Jag har möte med en stylist idag så vi kan komma fram till vad som behöver fixas med. Det känns spännande, pirrigt och nervöst att sälja huset.

  1. Hej Frida, ja. Jag jobbar med mina sociala medier idag. Jag jobbar 80% på Skincity och resten plus med med min blogg, podd och instagram. Och lite frilans. 🙂 Barnen har det toppen på förskolan! Jag plåtade barnen till ett inlägg som ska upp idag, håll utkik på instagram!

   1. Det var inget så menat alls.
    Mer en undran. 😊

    Jag antog att det var annat jobb idag. Förskolan är super när ens föräldrar jobbar 😊
    Och jag ska inte ta någon diskussion.
    Tack för bra svar Angelica!

   2. Så barnen utför ditt arbete? Usch för att använda barnen för att få betalt. Om dom inte vill fotas eller bli utnyttjade för ditt levebröd, hur gör du då?

    1. Tycker inte man borde ta bloggmammornas barnarbete på allvar…Angelica behöver jo et nytt hus…klart barnen ska bidra om te och tandkräm inte säljer så bra!

    2. Vi jobbar just nu med omsorg, etik och genus i förskollärarprogrammet och denna (liknande) fråga avhandlades idag. Var går gränsen? När blir barn gamla nog att förstå vad det är som händer med bilderna? Intressant ämne. Hade kunnat skrivas med lite snällare ord men frågan är legitim…

     Rent hypotetiskt, OM barnen skulle säga att nej jag vill inte bli fotad och nej jag vill inte att andra ser bilderna, vad gör du då med/på dina sociala medier, hur vinklar du det då eller slutar du blogga? En tanke bara, hoppas du uppmärksammar detta. Tycker hela ämnet är så intressant och jag gräver ner mig djuuupt i detta haha! Hoppas också att du förstår att jag inte skriver detta med en elak underton för det gör jag inte, jag är färgad efter dagens diskussioner på skolan och undrar hur du står i frågeställningen ovan. 💖🌸

     1. Min sjuåring vill inte att jag lägger upp bilder på honom
      på sociala medier. Han ifrågasatte när jag satt o scrollade på instagram varför grannens barn dök upp i flödet, efter det jag han sagt bestämt nej till att vara med på bilder på sociala medier. Jag respekterar ju självklart hans ord! Tror säkert att även Angelica respekterar sina barns ord om de säger nej. 😊 Intressant ämne dock!

 1. Vad är det med er människor som har så mycket åsikter om Angelica’s liv?

  Det är liksom inte barn arbete som sysslar med och barnen tycker säkert att det är roligt.

  Sköt er själva o skit i andra ska ni se att ni kommer vara mindre bittra i era liv 🙂

 2. Hej❤️
  Brukar inte kommenterar…

  Att ni orkar ödsla er energi på att skriva bittra kommentarer, kan väl varken få er eller A att bli gladare.

  Stor eloge till dig Angelica, tycker du verkar vara en helt underbar person och definitivt en underbar mamma! Kör på och lev som du gör❤️

  Kram från mig

 3. Så otrevliga kommentarer! Jag tror ju knappast att Angelica med våld höll fast dem och tvingade dem att fotas för att sedan kasta in dem på förskolan för att sitta hemma och äta choklad och kolla på serier. Ha lite perspektiv. Det finns barn som det är synd om på riktigt.

 4. Tycker också det känns onödigt att ifrågasätta bilderna på barnen, speciellt när A inte mår riktigt bra psykiskt. Hon verkade genuint glad de senaste dagarna, men jag tror att kommentarer med pekpinnar kan slå ganska fel just nu. Leta upp någon annan bloggare som visar bilder på sina barn (finns ju fler som gör det än som inte gör det) och som INTE lider av depression, och ställ frågan där. Riktigt onödigt. Jag tycker bilderna är jättefina, det är INTE barnen som jobbar, och när barnen är stora och det då skulle visa sig att de inte vill ha bilderna där, då tar hon väl bara BORT dom? Jag tror det går jättebra…Finns andra barn att bekymra sig om här i världen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..