Känslan att sova ensam

Jag är ovan vid att sova ensam. Jag tycker inte om det. Det var en av de största skillnaderna som verkligen märktes när jag gick igenom skilsmässan. Jag sover bättre när det är någon annan i samma rum, helst i samma säng. Jag älskar när Philip sover hos mig och jag kan ligga och lyssna på hans andetag. Det är rogivade.

Samma sak när jag sover med Nicklas. Vi somnar alltid nära, nära. Jag i hans famn. Han somnar alltid först, eller i alla fall 9 av 10 gånger. Jag har fortfarande sömnproblem, så jag har svårt att somna och vaknar ofta på nätterna. Men jag sover alltid bättre när jag inte sover ensam.

IMG_9347
Jag önskar att jag inte hade problem med sömnen… Det är tufft när man känner att man vill lägga sig och sova efter att man jobbat. Då vill jag ha energi över till annat.

 1. Anna skriver:

  Kan komma med ett litet tips, jag har också sömnproblem, och det kan vara extra jobbigt under vargtimmen, men har börjat sätta på en podacast med headset på låg volym, sådär på lägsta ljudnivån där man fortfarande hör konversationen, det hjälper sååååå mycket för mig iaf 🙂 Tankar och känslor skingras och man får ett annat brus i huvudet.

 2. Ellinor skriver:

  Jag har också sömproblem fortfarande. Jag vaknade ungefär 1000 gånger igår natt. Det är så himla jobbigt. Jag tycker även den där känslan mellan att må bra och va lycklig och den där ofantliga sorgen som slår en mitt i solarplexus och gör att man inte kan andas så här ett år efter skilsmässan. Det är så himla jobbigt. Det är som att man är tudelad och jag får dåligt samvete. Dåligt samvete mot henne som gör mig så lycklig samtidigt som jag är så ledsen över allt jag förlorade när jag gick från honom. Det är svårt det där. Och ja, sömnen. Jag hoppas jag får bort min sömnstörning snart. Att jag får sova gott igen. Må bra i hela hjärtat inte bara det nya delen som är för henne.

 3. M skriver:

  Känns som du är ovan vid att vara ensam överhuvudtaget och flyr detta. Snabbt en ny partner direkt eft skilsmässan. Ångest har du, depression, går på antidepp. Du kommer aldrig bli lycklig så länge du inte utvecklar dig själv. Din nya partner kan ej tjäna som substitut.

  1. Jag har känt så hela mitt liv och jag tror att alla människor är olika. Jag tror inte att alla kan lära sig att älska ensamhet. Jag har en tvillingsyster och är van att alltid ha någon vid min sida.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..