Magiskt julbord på Artipelag

Jag blev inbjuden att komma och äta julbord på Artipelag (Tack Bindefeld) och fick ta med mig familj eller vänner. Jag, Jessica och Acko har som tradition att äta julbord med våra respektive så de fick följa med. I år var första gången jag fick äta julbord med Nicklas, så himla mysigt. 

IMG_2560
Jag ville egentligen börja med desserten… men gjorde som alla andra och började med sill, lax och potatis. 
dessertbord_julbord_artipelag

En del av det ljuvliga desserbordet. 

IMG_2559
Acko, min låtsaspappa som är en av mina förebilder i livet. Jag kan prata med honom om allt. Han lyssnar alltid på det jag säger, tar in och kommer med bra råd. Han är världens finaste människa. <3 Alla borde få ha en Acko i sitt liv. 

julmust_artipelag
Vi alla drack alkoholfritt och smakade Artipelags egna julmust. Väldigt speciell i smaken till en början, inte den musten man är van vid. Men god! 

julbord_artipelag_
Sorry mamma, men detta var livets godaste ris a la malta. Den var så fluffig! Jag ska testa att göra sån till julafton och gärna med körsbärskompott. 
julbordartipelag
Runda bord är mysigt tycker jag, man kommer liksom nära allihopa. 

IMG_2574

Mitt livs kärlek <3

IMG_2568

God och vällagad mat som är närproducerad. Sånt gillar jag. Och att det var små portioner framdukade, inga slafsiga tallrikar med halvfabrikat. 

love

Han.

IMG_2570
Jag är så glad att de här människorna finns i mitt liv. Samtalen vi har är en blandning mellan högt och lågt och så är det alltid massa skratt. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..