Julafton på andra advent

Igår var min lillebror hemma hos oss och vi åkte till simhallen i Norrtälje. Där var det mobilförbud, så bra. Är det så i alla simhallar? Hoppas! Jag tror dock inte det… Men vad är syftet med att dra med mobilen in bland massa vatten? Inget. Jag är hur som helst glad att inga mammor eller pappor satt med sina mobiler medan kidsen badade.

Har ni varit i Norrtäljes simhall? För oss var det första gången. Det var riktigt bra. Det fanns flera olika bassänger, en stor vattenrutschkana, ett hopptorn och bubbelpool. Det fanns helt enkelt nåt för alla. Och för att slippa könshår mellan tårna i duschen använde jag tofflor från Skincity.

IMG_2750
Jag och lillebror hos pappa. 

Idag var vi hemma hos pappa och firade jul. Han ska resa bort och vi passade på att samlas för att äta lussebullar och byta lite julklappar. Det var första gången vi var hemma hos honom i hans nya lägenhet och det var så mysigt. Jag fick en eltandborste, wihoo! Det behöver jag verkligen. Borstar ni med vanlig tandborste eller el?

IMG_2760

Pappa och två förväntansfulla gullisar. 

IMG_2766
Min lillebror Claes och Philip hade nästan exakt likadana jultröjor på sig, och matchade med blå chinos. Philip tyr sig till Claes och vill vara nära honom hela tiden. Han vet att det är hans morbror, men han säger morfar Claes till honom hela tiden… 

IMG_2715

IMG_2719

Puss! 

IMG_2736

Jag och Alice körde en julshow! Min kjol kommer från H&M och Alices klänning kommer från Junibacken. 

IMG_2740

Klassiska godisbordet. 

IMG_2743

Jag fick inte smaka Alices chokladtomte, hehe. 

IMG_2755
Det var så härligt att Claes kom ut till oss redan igår och var med oss hela dagen, kvällen och dagen idag också. Vi saknade vår älskade lillasyster, men hon bor nere i Jönköping. Henne ska jag dock fira med på självaste julafton. Det ser jag fram emot. <3

 1. Tina skriver:

  Kul att du körde SC-flippisarna.
  Läste du Det fulaste av alla fulkontrakt innan? 😂😂

 2. Cecilia skriver:

  Hej! Vad mysigt med julfirandet! Har du barnen på julafton? Har din pappa och Claes mamma separerat? Om det bara var din pappas nya lägenhet… kram❤️

 3. Karin skriver:

  Är Acko pappa till dina yngre syskon?

  1. Nej, det är han inte 🙂 Han var tillsammans med min mamma när jag växte upp.

 4. Jag har använt eltandborste i ett år ungefär och vill aldrig byta tillbaka. Det känns sååå rent och fräscht!

 5. Elin skriver:

  Jag fick en eltandborste i present för några år sedan och skulle aldrig gå tillbaka till vanlig! Tycker tänderna känns så mycket fräschare plus bildas mindre tandsten – hurra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..