Hämta tre barn på förskolan

När jag satt i bilen på väg hem från jobbet ringde en stressad Jessica och sa att bussen hem var inställd. Hon sa ”Jag kommer hämta Elsa SÅ sent” utan att ens tänka på att jag har barn på samma förskola. Det är inga som helst problem för mig att hämta tre barn istället för två, speciellt inte när jag har tid på mig. Jag hämtade Elsa först som skrek ”MOOOOSTER” när jag kom in på hennes avdelning. Och hon blev så glad över att få följa med och hämta Alice och Philip. Och mina barn blev överlyckliga över att se Elsa. Win win för alla.

IMG_9447
Jag känner så mycket för Elsa också, nästan som min egen. Det är inte jobbigare att ha tre barn än två tycker jag. Fast på heltid vore det såklart annorlunda… Eller haha. Jag kanske återkommer om 30 minuter då alla tre är hungriga och börjar bråka.

Jag fick tips om att ställa Alice och Philip i förskolekö eftersom jag ska flytta. Grejen är ju bara den att jag inte vet vart vi ska flytta än. Sollentuna, ja. Men det är rätt stort. Jag och barnens pappa måste diskutera hur vi löser detta smidigast för barnen. Om var de ska gå på förskola. Det gäller ju också att tänka framåt, att de ska gå i skola sen också. Känns så sjukt att tänka på skolan när Alice bara är fyra år, men vips är man ju där.

  1. Malin skriver:

    Tror tyvärr inte du kan ställa dem i kö innan du har ett köpekontrakt att visa. Så var det för oss när vi flyttade till Sollentuna från Solna. Däremot är det en stor kommun och brukar inte vara så svårt att få plats. Vi flyttade i juni och båda tjejerna fick plats på världens bästa förskola i augusti.

  2. Frida skriver:

    Så skönt när man kan hjälpas åt. De där med förskolan/skola kan minsann vara ganska krångligt. Vi har just flyttat till Spanien och försöker lösa det här nere 🤔 haha! Inser att ja de är krångligt i Sverige men de blir knappast lättare på ett språk man inte förstår så mycket av ännu 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..