Köpa hund

Igår träffade jag min kusin och en gullig, gullig hund. Jag ville fånga på bild hur stor han är, men det gick inte. Han är en blandning mellan schäfer och nåt annat, minns inte vad hon sa. Men i samma sekund som vi möttes kände jag kärlek. Det var nåt med hans själ. Kan ni också känna så med djur? Att de har en speciell själ och personlighet som man verkligen gillar?

IMG_2945

Jag skickade en bild till Nicklas och skrev ”En hund för oss?”. 

IMG_2953

Men nja. Det blir inte den här vovven som får flytta hem till oss. Vi är båda överens om att vi vill ha hund, men längre fram. När barnen också kan vara en del och hjälpa till och gå ut med hunden. Den här stora gullisen skulle mest gå ut och gå med barnen. Även med mig. Han var så stor och stark. Jag är mer inne på en lite mindre hund… Typ yorkshireterrier som Mimmi, min gamla hund var. Nicklas vill gärna ha nåt större. Vi får helt enkelt se vad det blir den dagen det är dags. Nåt att längta till!

  1. Tova skriver:

    Även om det inte är bestämt och det kanske är flera år kvar tills ni skaffar hund måste jag bara tipsa om en hundras. Min faster och hennes man köpte en miniature american shepard (förkortas mas) när deras barn var 6 och 8 år och det var och är inga problem för barnen att ta hand om honom. Eftersom att du vill ha en mindre hund och Nicklas en lite större är en mas en bra kompromiss eftersom att den är mellan 33-46 cm i mankhöjd. Jag vet inte exakt hur aktiva ni är men min fasters familj är rätt så aktiva och gillar att vara ute vilket deras hund också gillar, men han gillar också att bara vara inne och mysa ♡ Varken min faster eller hennes man var särskilt hundvana men de har fått deras hund riktigt lydig och fin eftersom att rasen är lättlärd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..