Malou efter tio – så gick det!

I veckan var jag med i Malou efter tio tillsammans med Gert Fylking och pratade om första julen utan barnen efter skilsmässan. Jag trodde att jag skulle bli väldigt känslosam eftersom jag tycker att det är ett jobbigt ämne att prata om. Men det gick hur bra som helst! Jag vill göra mer tv, det är så kul!

Här kan du se klippet från när jag var med. 

Skärmavbild 2018-12-15 kl. 11.32.08
Skärmavbild 2018-12-15 kl. 11.32.21

IMG_2908
Hela gänget! <3

 1. Karin skriver:

  Hej Angelica!
  Du uppdaterar inte så mycket nu, Hoppas allting är bra med dig ♡

 2. Sanna skriver:

  Tyckte också att det var synd att gubben tog upp så mycket taltid, Malou kunde styrt det bättre & gubben kan ju lära sig att lyssna på andras röst än sin egen (vanlig dag i patriarkatet) Ville lyssna mer på dig!

  1. Sussi skriver:

   Eller hur! Håller så med dig!

 3. Tina skriver:

  Synd att Gert fick 95% av all tid. Men du gör dig bra i TV, lugn och tydlig 👌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..