När klockan ringer 04:40

Idag ringde min klocka 04:40, så sjukt tidigt. Jag tänker alltid att jag ska gå och lägga mig tidigt när jag börjar jobba 06:00. Men nej. Det går inte. Jag kan inte somna. Imorgon ska jag träffa min läkare och prata om min medicin. Får se om jag höjer dosen, jag behöver få bättre sömn.

Jag bloggar från mobilen få tvilling har lånat min dator…

90915967-99D9-4EAA-BAE6-F8384FC3BB4D

Pigg tjej under första rasten på Skincity. Idag har vi 25% på Paulas Choice. Jag har inte testat det märket men idag har det märkts att det är populärt. Jag har gått över 12.000 steg. Skönt för kroppen att känna att den lever.

  1. Vilken tidigt morgon! Jag tyckte att jag blev väckt tidigt (6.30) men där ligger jag i lä haha.

  2. Johanna skriver:

    Älskar Paula’s Choice! Särskilt 2% BHA och 10% AHA.

  3. Vanessa skriver:

    Hej! Hsr precis hittat till skincity tack varje fig o pga detta inlägg hsr jag nu lagt (i mitt tycke) en stor order från just detta märke som julklapp Tilling själv! Sen jag blev mamma unnar jag mig inte nånting så nu skiter jag i ångesten o har köpt krämer till bara mig! Hoppas du blir den som packar min order!❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..