Jullunch på jobbet och hulkgråt

Idag är jag ledig från Skincity men de hade sin årliga jullunch och den ville jag inte missa. Så jag tog lite sovmorgon och åkte till jobbet i alla fall. Det var mysigt att träffa kollegorna och äta julmat. Jag gillar julen, men blir hela tiden påmind om att jag inte kommer ha barnen på julafton. Istället ska jag jobba en stund, från 06:30-13:00. Efter det ska jag fira hemma hos Jessica med Nicklas och hela vår familj.

Förra julen var vi hemma hos Jessica och Ibbe. Här är mina älskade syskon, alla tre.
Alice och Philip har vuxit så mycket på ett år. 

Tre favoriter på samma bild. Jessica hade dukat så himla fint. Jag ser fram emot att vara här i år igen, även om det kommer bli väldigt tomt utan mina barn. 

Jag hade håret uppsatt i en tofs med ett sidenband på. Jag såg att Bella släpper Hermine Hold nu snart, jag älskar sidenband i håret, så himla fint.

Nu ska jag bege mig upp på vinden igen. Jag vill bara bli klar med allt rensande. Igår när jag satt där grät jag helt obehärskat. Jag hittade minnen från barnens första dagar i livet. En speldosa från när jag var liten. Och hela polisförhöret och papper från rättegången för mer än 10 år sen, när jag blev misshandlad i en relation. Det var obehaglig läsning. Jag tänkte lägga ut lite från den här senare i eftermiddag. Jag tänkte även berätta om mitt läkarbesök och min medicinering mot min depression.

 1. Karin skriver:

  Jag visste inte att du hade en sån relation bakom dig. ❤

  Jag bytte min medicin häromveckan🙂

  Idag var jag hos Henrik (kiropraktorn). Gud vad jag knakade😂Tack snälla för rabatten!

 2. Johanna skriver:

  För mig som är deprimerad är det ”intressant” att läsa om din medicinering. Men jag önskar att du fick må helt bra 💓

 3. Bea skriver:

  Åh kläderna! Är det klänning eller top och kjol? 💃🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..