Vad äter du?

Jag fick frågan ungefär hur jag äter på en dag och det varierar rätt mycket. Jag är i stort behov av inspiration när det kommer till nya maträtter. Jag snöar lätt i på samma samma…

Vad äter du…

till frukost? 
Jag älskar havregrynsgröt och äter den helst som den är med massa kanel. Jag gillar inte mjölk på och ibland är det gott med banan till. Men som godast är den när den blir riktigt hård och gärna kall. Så knäpp frukost, men jag älskar det.

cached-images.btdmtech

Acaibowl är också gott, men det äter jag rätt sällan nu på vintern.

till lunch? 
På jobbet blir det ofta sallad av olika slag. Annars matlåda med det jag åt dagen innan till middag. Jag måste bli bättre på det här med matlådor igen, där kan man ju verkligen spara in pengar.

till middag?
Ute eller hemma? Om jag skulle få äta ute ikväll skulle jag vilja gå till Surfers i Stockholm. Jag älskar maten där, det är så mycket smak på allt. Favoriträtten är deras silkestofu. Hemma blir det mycket pasta, omelett, sallader och ibland mackor.

cached-images.btdmtech-2

En bild från början på min och Nicklas relation, när vi åt pasta på Vapiano. Älskar att jag fortfarande känner det där pirret som jag gjorde då, faktiskt nästan ännu starkare nu.

Och som fredagsmys, vad blir det då? 
Jag älskar smågodis, så det blir det oftast. Eller chips och dipp, men det var länge sen jag åt det nu.

Mellis då, blir det nåt sånt? 
Jag gillar frukter som banan och äpple, det är praktiskt och gott som mellis. Tråkigt men smidigt. Sen älskar jag smoothies, den stora gröna på Joe and the juice är en favorit.

cached-images.btdmtech-1

Världens godaste mellis!

  1. Jamie skriver:

    A good thing about that company is that they feature a large advantage for new users, but
    it does need an initial deposit.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..