Jag kommer skippa gran i år

Jag bestämde mig för att skippa gran i år. Jag tänkte efter, för vems skull ska jag köpa en gran? Barnens? De har pyntat en gran hos mamma och en gran hos sin pappa. Jag har två smågranar (mini) som de ska få ha på sina rum. Ikväll ska vi pynta de små granarna, om de orkar. Jag tror att det blir minst lika bra. Jag älskar att ha gran, men känner inte för det i år.

Min gran förra året var ingen gran, utan en tall.

Jag älskar kombinationen av guld, glitter och rött. Så juligt det kan bli enligt mig!

Såhär såg jag ut för ett år sen, håret har verkligen vuxit!

Den här bilden måste vara äldre än ett år? Alice ser ju så liten ut! Jag älskar att sitta och titta i arkivet på gamla bilder.

Julgranen 2015 gick i vitt och guld. Också fint tycker jag!

2014 var julen hemma hos oss. Jag älskar att duka fint och bjuda på middag. Jag ser fram emot att ha julen hemma hos mig, Nicklas och alla fyra barnen nästa år. Vi får se om det blir så. Men det vore en dröm!

Jag la rätt mycket krut på klapparna 2013. Sista året innan barn. Som ni kanske ser står det ”önskar Ankan” på ett paket, jag kallas det av min familj.

Kör typ samma tema varje år nu ser jag, haha.

En liten minigran från 2012 när vi flyttade in i huset. Det här är en av granarna barnen ska få klä ikväll. Har du gran i år? Är den pyntad och klar?

 

  1. Jessica skriver:

    Vi har bestämt att vi inte ska ha någon gran i år. Vi flyttar i januari och vill inte packa upp grejer i onödan. Efter mycket velande kom i alla fall ljusstakar och tomtar fram 🙂

  2. Sandra skriver:

    Så fint och juligt du har haft det. Vi hade aldrig gran innan barnen föddes, alltid en minigran på öppna spisen bara.
    Vi har planerat att köpa gran idag. Barnen har julavslutning i skolan och jag skriver sluttenta så det kändes som en bra idé att göra efteråt. Ända tills min 2-åring höll mig vaken hela natten pga öroninflammation 😔 tycker så synd om henne. Vi får se hur det blir, om hon orkar eller om pappan fixar med dom stora barnen.

    Jag hoppas att du får en så fin och bra jul som möjligt med dina nära och kära och att du o barnen får en härlig tid tillsammans dom andra juldagarna ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..