Min kärlek för hudvård

Som ni vet jobbar jag på Skincity i veckorna (och varannan söndag) och jag lägger en hel del ordrar på nya produkter som kommer in. Och nya produkter för mig, jag har inte ens testat i närheten av allt jag vill testa. Så många produkter, så lite ansikte. Vi har fått in nyheter nu från ett märke som heter Make:Prem. Jag har precis beställt lite olika ansiktsmasker därifrån. Jag älskar namnen, ”Air mask” och ”Safe me”.

makeprem

Den här ser jag fram emot att testa. Den har en mix av 10 (!) olika hudvårdande oljor. Och den utlovar att inte lämna ansiktet alldeles oljigt… Spännande!

IMG_2361
Jag fick ett utskick från en PR-byrå, en Rice mask wash off från märket Skinfood. Den ska jag också testa. Som sagt, för mycket produkter och för lite ansikte. 
IMG_2366
Den här ansiktsmasken från Peter Thomas Roth är en av mina favoriter. Den sticker och pirrar och gör verkligen skillnad. Min hy får ett riktigt fint glow och känns ren på riktigt när jag använt den här. Jag försöker använda den två gånger i veckan, men det är inte alltid jag hinner eller prioriterar det. En skön rutin är att köra söndagsmasken framför tv:n eller datorn. Min jul ska bestå av massa lyxiga masker. Jag har några från Verso i badrumsskåpet som väntar på att användas.

 1. Jessica skriver:

  Vart kan man få tag i en sån där liten punpkin enzyme mask?! Hittar bara den stora burken på 150 ml.

  1. Jag köpte ett kit med flera olika små masker, vi säljer de på skincity! 🙂

 2. Maja skriver:

  Hur mycket personalrabatt har du:)?

 3. Skal du ikke egentlig merke dette med reklame?

  1. Hej. Det kan jag ju inte göra eftersom det inte är ett samarbete 🙂 jag är noga med att märka ut alla mina samarbeten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..