Tårar på jobbets toalett

Ibland blir jag så trött på mig själv. I lite mer än en vecka har jag haft ont när jag kissar. Jag tänkte att det skulle gå över med tranbärsjuice, men det har inte blivit bättre. Snarare sämre. Imorse när jag vaknade kändes det inte alls bra. Och jag kämpade på i några timmar på jobbet innan kroppen sa stopp. Det kom blod när jag kissade så jag satt och grät inne på jobbets toalett. Sen tackade jag för mig och köra till lättakuten. Där fick jag hjälp efter några timmar. Sååå så så gullig personal. Trots massa människor som satt och suckade och hade ont kämpade de på. Alla med ett glatt humör och en positiv stämning. Fy tusan vad bra de är på Danderyds sjukhus.

CBBF3015-4A17-4BC2-9718-6AAF11607450

När jag var där fick jag ondare och ondare och provsvaren visade urinvägsinfektion och njursten. Jag har fått penicillin och morfin. Hoppas jag blir frisk till jul. Nu sover barnen i mammas säng och jag ligger i hennes soffa. Jag vill inte vara ensam om jag blir sämre igen. Ett tag trodde jag att jag skulle bli inlagd, men jag är glad att jag fick komma hem.

 1. Karin skriver:

  Usch, dom där små rackarna är ju bedrövliga. Så små men ställer till med så mycket. Om du inte redan kissat ut den så hade min kollega från Tyskland tips på hur man får ut stenen fortare (är sjuksköterska på en urologavd.) Hoppa studsmatta eller gå i trappor. Funkade på en av våra patienter faktiskt!

 2. Evelina skriver:

  Nej men usch! Krya på och hoppas du snart är pigg och alert igen!

 3. Karin skriver:

  Fy vad jobbigt. Hoppas att du snart blir bättre!
  Ja, sjukhuspersonal är så grymma! De kämpar på jämt och finns för oss andra när vi mår dåligt.

 4. Anna skriver:

  Krya på dig ❤️

 5. Men åhhh stackare! Ta hand om dig och krya på dig! ❤️God jul och tack för en fin, varm och ärlig blogg! Kram Christina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..