Dan för dan

Jag tycker jag att jag lyckats hålla mina tårar borta. Klumpen i halsen och magen växte dock när det var dags att börja packa barnens saker. Barnen var nere hos mamma och jag gick upp till mig för att lägga ner det sista. Då kom tårarna. Ångesten tryckte över bröstet och jag kände en enorm sorg. Jag hade så gärna velat fira julafton med mina två älskade barn. Jag vet att de kommer ha det toppen hos sin pappa. Det är det ingen som helst tvekan om. Men jag känner mig halv utan mina små hjärtan.

IMG_0092

Vi har haft så otroligt mysiga dagar tillsammans. Jag fick en julklapp från Rusta. Eller egentligen var den till barnen, men jag och mamma blev minst lika glada. En stor låda med massa julpyssel. Vi gjorde snögubbar och ritade julkort. 

IMG_0094

Philips, min, Alices och min mammas. 

IMG_0086

Jag ser fram emot annandagen tillsammans när de ska få öppna fler julklappar. Av mig ska de bland annat få en piratbåt och en leksaksapa som man kan leka doktor med. Det blir tre julklappar var.

IMG_0097

Alice döpte katterna till Bingo och Rolly. Gulliga namn!

Nu ligger och Nicklas i soffan. Jag mår inte alls så bra. Magen gör riktigt ont, jag hoppas att det känns bättre i morgon. Jag vill att jag och Nicke ska öppna julklappar idag, men han vill vänta till i morgon. Haha, typiskt mig att vara så ivrig. Men jag älskar att ge bort saker. Det är nästan bättre än att få. Men bara nästan! God jul till er alla, hoppas att er julafton blir magisk.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..