She wasn´t looking for a knight

I år delade vi upp julklapparna så att man skulle köpa till en person för 500 kr, istället för att alla ska handla till alla. Smart tycker jag! Jag skulle köpa till min lillasyster Caroline och hon skulle köpa till mig. Vi skickade över några små önskningar av varandra och Caroline önskade sig sjalar till håret, kläder och en tavla som jag hade målat. Det var länge sen jag målade och när jag körde igång insåg jag hur mycket jag har saknat det. Jessica var också med och gjorde själva grunden av tavlan. 

IMG_0189
Jag, Caroline, Elsa, Jessica och Claes. Så tacksam över att få fira tillsammans alla syskon. Det betyder väldigt mycket för mig som är familjekär. 
IMG_0129
Jag tömde tub efter tub när jag målade till Caroline. Jag insåg att jag hade alldeles för lite vit färg och fick åka och handla det. Jag hann bara med att åka till mataffären och där fanns varken akrylfärg eller hobbyfärg… Istället köpte jag vit, matt väggfärg. Fungerade precis lika bra som annan färg. 

IMG_0364
Jag målade med penslar av olika storlekar och även med fingrarna. Jag tror det var fyra olika sorters guldglitter som jag sen ”kastade” på tavlan. 
48421537_511102406051035_423722068761116672_n

Jessica hittade citatet ”She wasn´t looking for a knight, she was looking for a sword” och det passade vår lillasyster perfekt tycker jag. Ser ni vad tavlan förestället? En livmoder! Den är enorm, här ligger den i bakluckan på en bil redo att åka hem till sin nya ägare. Jag hoppas att hon gillar den lika mycket som jag.

  1. Bea skriver:

    Helt fantastisk tavla!
    Bea

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..