12 bilder från 2018

Det har hänt många roliga saker 2018 och det är svårt att välja ut 12 bilder. Jag skulle vilja lyfta hur mycket som helst, men väljer att blanda yta med djup, precis som vanligt här i bloggen.

Januari
Jag gjorde en härlig fransförlängning! Den kan jag verkligen sakna.

Februari
Jessica bjöd in till schlagerfest på Ibbes kontor. En så rolig och lyckad fest med massa kompisar.

Mars
River Island hade ett roligt påskevent som jag, barnen och min mamma gick på. Det är extra roligt att gå på event som är fixade för barnen.

April
Modevecka på presskontoren och min tjusiga banan-tischa åkte på. Jag vet inte riktigt var den har tagit vägen…

Maj
Jag och Jessica åkte till Köpenhamn och hade världens mysigaste helg. En riktigt bra start på sommaren. Dit vill jag åka tillbaka. Gärna med min lilla tvilling.

Juni
Juni och midsommar, min favorithögtid på hela året. Jag firade med kompisar ute i skärgården. Så mysigt!

Juli
Årets varmaste månad och vi badade och åkte båt. Jag är glad över att Ibbe och Jessica har en båt där vi får plats allihopa.

Img 5626
Augusti 
Jag och Nicklas gick på bröllop och jag drack alkohol för sista gången på ett tag. Jag kände att även om jag verkligen försökte så blev det alltid lite, lite för mycket. Så jag bestämde mig där och då för att inte dricka på ett tag. Nu har det gått snart fem månader sen jag tog beslutet och det känns skönt och bra. Jag vet inte när jag kommer dricka igen. Jag valde att inte skriva om det här igen, eftersom det på ett sätt kändes som ett nederlag. Men så kände jag nu att jag ville vara ärlig med er.

Img 7737
September
Vi var en del stallet, ett ställe där jag verkligen kopplar av. Barnen ska dit i morgon med mamma men jag jobbar tyvärr.

IMG_9272
Oktober
År 2018 var året då jag på riktigt tog tag i min hud. Jag har intresserat mig för det förut men inte på den nivån det är nu. Jag gillar att tvätta rent ansiktet nu och jag ÄLSKAR ansiktsmasker.

IMG_1869
November
Alice och Philip fick en lillasyster och mitt hjärta växte. Det är alltså inte min bebis, utan barnens pappas bebis. Jag tycker så mycket om denna lilla skrutt. A och P är så omtänksamma och gulliga med C.

IMG_2715
December
Den första snön föll och jag firade jul hos och med alla i min familj. En adventsfika hos pappa med min älskade lillebror. Så gulligt att Claes och Philip har nästan likadana tröjor.

 

 1. Linda skriver:

  Starkt av dig att kunna glädjas för ditt ex & dina barns skull. Mina barns ex kunde inte, förståligt nu i efterhand. Är numera ensamstående & fick så vara under hela min graviditet. Att vara själv är inget mot att vara ensam i ett förhållande. Hoppas ni kan ha en god relation, vilket det verkar trots separation, stort av er ❤️

  1. Ja, jag valde lycka framför ilska. Mitt livs bästa val! 🙂 Jag säger inte att det varit enkelt, men nu är allt lätt. <3 Kramar

 2. Karin skriver:

  Starkt av dig, det där med alkoholen.
  Jag drack faktiskt ett glas vin på julafton. Innan dess hade jag inte druckit på 6 år. Jag har inga problem kring alkohol men min man dricker inte alls och sedan jag var gravid första gången så har det bara inte blivit så att jag druckit igen, förutom nu på julafton. Tyvärr får man ganska ofta förklara sig varför man väljer att inte dricka alkohol och folk verkar ofta tycka att man är lite märklig😏

 3. Vibs skriver:

  Tack för att du delar med dig av både svåra stunder som lycka. Du och din syster verkar så genuina och det är ett sant nöje att följa er båda!

 4. Sarah skriver:

  Härligt inlägg 😃

  Jag tänkte fråga om ansiktsmasker, jag hade velat ha en som man lägger på (inte allt för ofta) och som verkligen rengör på djupet, något tips? Jag har finnar och pormaskar (inget som foundation inte kan dölja) men hade gärna velat få finare hy 😓

  1. Carro skriver:

   Emma S – Enzyme peeling mask!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..