Halsfluss från tandborsten

Tack för alla era kommentarer på förra inlägget. Jag fick en läkartid idag kl 14 och jag lämnade blodprov, halsprov och urinprov. Jag fick träffa en riktigt grym läkare som lyssnade på mig. Urinprovet visade ingenting, heller inte blodprovet. Men halsprovet visade 100% streptokocker. Igen. Halsfluss alltså. Tydligen kan halsflussens äckliga bakterier sitta kvar i tandborsten, och flytta in i halsen igen. Det hade jag ingen aning om. Nu har jag köpt ett gäng nya tandborstar, flux att gurgla halsen med, massa halstabletter, smärtstillande och hämtat ut penicillin. Jag ska dricka massa vatten med citron i för att rensa/skölja ur kroppen. Nåt är ju knas med urinvägarna.

44F12085-9FD1-49CC-B4E8-A6D18F06FEC7

Idag har jag gråtit massor. Jag fick avboka nyårsfirandet hos familjen Norman och inte heller Nicklas och jag kommer att ses. Han har sina barn och jag vill inte riskera att de smittas. Får fira nyår en annan dag helt enkelt. Om jag mår bättre imorgon blir det i alla fall lite tomtebloss för barnen.

 1. Moa skriver:

  Men skickade dom iväg ett urinprov på odling oxå då? Bara för att stickan inte visar något så kan du ju ändå ha bakterier som växer.. Så hade jag för en månad sen när jag hade uvi.
  Krya på dig 😘

 2. Karin skriver:

  Könssjukdom???

 3. Amanda skriver:

  Stackars dig, förstår att du är ledsen och det får man vara! Krya på dig och hoppas att ni får en fin kväll trots allt!

 4. Kan även vara så att exempelvis Niklas är bärare men inte får några symtom. Kan vara värt å kolla honom å barnen med om du inte får bukt med det. Ett tips bara! Krya på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..