Några saker jag ser fram emot 2019

Jag kommer inte skriva några nyårslöften, för den typen av löften håller jag aldrig någonsin. Jag tänker istället skriva saker som jag ser fram emot ska hända under 2019.

Jag ser fram emot att gå på visningar med Nicklas. Antingen blir det radhus eller lägenhet för oss i Sollentuna, vilket som blir bra för mig. Jag känner att det vore rätt skönt att slippa en trädgård att ta hand om… Men. Nu är vi i och för sig två personer och vi har bara barnen varannan vecka. Det är bara det att trädgårdsarbete aldrig riktigt fastnat hos mig. Jag har inga gröna fingrar för fem öre.

Vi ser nästa boende som ett ”spara”-boende. Ett ställe där vi kan bo i ungefär fem år, spara pengar och sen köpa drömhuset. Som det är nu blir det svårt för mig att spara pengar när jag betalar för hela det här radhuset själv. Så jag ser fram emot att gå på visningar, sälja våra hus, köpa nytt och flytta. Vi har en visning bokad redan nästa vecka. Och den 13 januari har jag visning här hemma. Det känns både läskigt och spännande.

Skärmavbild 2018-12-31 kl. 14.41.44
Skärmavbild 2018-12-31 kl. 14.42.57
Skärmavbild 2018-12-27 kl. 19.42.13

Jag ser fram emot att börja meditera igen. Jag vet att jag mådde så mycket bättre där inne i själen när jag gjorde det. Men som med mycket annat, när jag kommer av mig, har jag svårt att komma in i det igen. Jag ska börja med små steg, precis som förra gången. Sätta upp rimliga mål. Mer meditation, mindre stress.

90915967-99D9-4EAA-BAE6-F8384FC3BB4D

Jag ser fram emot att börja ett helt nytt jobb. Just nu jobbar jag på lagret på Skincity, med pack och plock. Men när jag här i slutet på av december fick frågan om jag ville börja jobba hos admin tackade jag ja. Så från och med januari 2019 jobbar jag istället med admin-teamet. Det ska bli spännande att få lära mig helt nya saker. Jag känner hur jag utvecklats mycket som människa när jag fått lära mig allt på lagret. Nu ska jag få lära mig massa nya datasystem och dessutom ha kontakt med kunder. Skincity är ett företag som jag ser mig själv växa inom. Det är ett grymt bra företag. Jag ser såklart även fram emot att lägga mer tid på mina sociala kanaler. Att få bloggen att växa och fler att lyssna på Tvillingpodden.

Jag ser fram emot att alla inplanerade resor. Jag och Jessica ska till Madrid och hälsa på vår lillasyster som ska bo där ett halvår. Jag och Nicklas ska åka till Cypern en vecka i april. Sen blir det bröllop, några av Nicklas kompisar gifter sig. Och jag vill åka någonstans med barnen också.

Jag ser fram emot att Alice fyller en hel hand. Den 17 juli blir hon fem år och det har hon längtat efter länge. Hon pratar redan nu om hur det kommer kännas att bli så stor. Att få vara nära de här två aporna är det viktigaste för mig. Efter skilsmässan blev jag en mer närvarande mamma och det hoppas jag kunna fortsätta med under 2019. Fokus nummer ett kommer alltid vara mina älskade barn.

Vad ser DU fram emot med 2019? Har du några löften? Mål? Drömmar? Om 2018 var året då jag blev förälskad och kär är 2019 året då vi tar relationen ett steg längre. Jag är så trygg med Nicklas.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..