Nyårsafton 2019

Klockan är just nu 23:03 och båda barnen är vakna. De ligger i soffan, den ena med en padda och den andra med min mobil. Alldeles nyss kröp Alice runt på golvet och lekte häst och Philip satt på hennes rygg. Men det märks att klockan är mycket för de här små nu, de gör sig illa när de leker. Så jag sa att de fick slappna av en stund. De är mer peppade på tolvslaget än de var på jultomten förra året. Jag var ju inte med mina skruttar det här året.

Idag gick vi från vårt hus rakt ut i skogen för att åka lite pulka. Det var skönt med frisk luft. Jag känner att jag fått rätt penicillin för nu kan jag svälja. Halsen gör fortfarande ont, men febern har gått ner och det känns inte längre som rakblad när jag äter eller dricker.

IMG_0760

Två små kämpar. De vet om att jag är sjuk och jag sa att vi kunde gå ut om de drog pulkan och snowracern själva. Och som de drog! 

IMG_0762

Alice smet iväg från oss och ropade ”Mamma, Philip koooom. Jag har hittat ett hem till oss.” Och där inne hittade hon en liten snigel.

IMG_0764

Eller ja, ett skal. Ingen snigel där inne.

IMG_0771

Till middag blev det korvkalsonger och pasta till barnen. De fick önska mat. Och jag åt en hummer. Så gott!

IMG_0782

Gott nytt år!

IMG_0803

Det blev en riktigt bra nyårsafton trots att jag är sjuk. Att få vara nära mina apor är det bästa jag vet. <3 Hoppas att er sista dag det här året har varit bra, oavsett vad ni hittat på. Nu ska vi strax gå ut och se på fyrverkerier. Kanske de sista. Jag tycker att det vore bra om man slutade med smällare, så många djur som blir livrädda.

  1. Sandra skriver:

    Åh vad mysigt det låter. Vi körde också sjukstuga och det är faktiskt okej. Man kan ju fira ändå 🙂

    Blev det inget nyårsavsnitt av podden? Saknade er igår! Stor kram

    1. Hej fina! Nej, det gick inte spela in med min onda hals. Jessica ville inte riskera att bli smittad och jag förstår henne. <3 Kram och gott nytt år!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..