Idag blir det bio

En kompis ringde och frågade om vi ville följa med på bio i eftermiddag. Bamse! Det ville vi. Så vi ska ta bilen till Täby och gå och sen nya Bamse-filmen. Alice sa ”Mamma, jag tror att jag vågar se hela filmen den här gången”. När jag och Alice skulle gå på bio själva och se Superhjältarna 2 ville hon gå efter 10 minuter. Dels var filmen på engelska (så klantigt av mig!) och sen var den rätt läskig (högljudd) i början. Sån fail. Men Bamse ska nog bli bra, för båda två.

Såhär såg det ut 2016 när Alice och Frans var och såg Bamse. Så små! 

Elsa var också med, men hon lämnade bion efter en kort stund. Hon var lite för liten. <3

Den här stormen hörrni. Märker ni av den? Jag sov mitt livs sämsta natt på grund av den. Men jag ska inte klaga, folk har fått sina hus och bilar förstörda. Nicklas och Alice sov sig igenom hela stormen, Philip däremot sov väldigt oroligt. Jag hoppas att stormen lägger sig snart. Det är vägar avstängda på grund av nedblåsta träd. Läskigt ju. Nu blir det lunch här hemma. Tiderna under ledigheten är lite senarelagda. Men i morgon början barnen förskolan igen och jag ska jobba. Så ikväll blir det tidig sänggång.

 

  1. M skriver:

    Skrattar mest åt uttrycket ”sån fail”. Är 45+ och har inte hängt med men förstår innebörden, hahaha.

    Tänker på detta med närhet och kroppslig integritet. Många kvinnor vill reproducera en andra pappa till sina barn. Själv tänker jag hur viktigt det är att inte ha närhet med andra än sina föräldrar, är ju en säkerhet/hälsofråga.

  2. Anna skriver:

    Samsover inte Philip med dig när Niklas är hos dig? Accepterat Philip det, att sova på olika platser beroende på om mammas pojkvän är där eller inte? Om han vaknar på natten, får han samsova med er då?

    1. Jo, han sov med mig och Nicklas 🙂 På morgonkvisten låg vi alla fyra i min säng. Så mysigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..