Orolig för hennes skull

Ni som följer Jessica vet att hon är gravid i vecka 14 och att hon igår hade en blödning. Att se paniken i hennes ögon när hon kom ut från biosalongens toalett var hemsk. Jag kunde riktigt känna hennes smärta och oro. Men mina barn var där. Och Elsa. Lilla Elsa som ska bli storsyster. Det var inte läge att visa några panikkänslor, det var läge att bita ihop. Barnen var så glada och pirriga över att få gå på bio. Jag sa till Jessica att det säkert inte var någon fara. Att hon skulle ringa 1177 och be om rådgivning. De trodde inte heller att det var någon fara, eller de sa att i alla fall åt henne att avvakta.

IMG_9342

Jag såg att Jessica skrev i sin blogg att hon tyckte att filmen kändes lång. Jag tycker också det. Världens längsta Bamse-film. Allt jag kunde tänka på var lilla Olle i Jessicas mage. Jag satt där och bad till Gud att allt skulle vara bra. Hon har fått en läkartid på måndag. Är det någon av er som haft en blödning (ofarlig!) när ni varit gravida? Jag hade det och minns min oro. Det var fruktansvärt. Från sekunden jag såg ett plus på stickan älskade jag den där lilla ungen. Lilla Alice och lilla Philip. Båda lika älskade och efterlängtade från första stund. Och när man har ett barn sen innan vet man mer vad det är man har att förlora. Jag kan inte ens föreställa min den smärtan.

 

 1. Jenny skriver:

  Jag fick en ganska rejäl blödning i vecka 14 och var såååå orolig då jag i vecka 8 tog bort min blindtarm, men allt såg bra ut. När sonen kom ut hade jag någon slags extra moderkaka så de trodde att de kanske varit två från början, men det blev en perfekt kille som kom till oss. Hoppas allt går bra! ❤️

 2. Linda skriver:

  Jag fick blödningar i min tredje graviditet och fick såklart panik och åkte in och gjorde ett ultraljud privat. Han såg ett levande foster så vi kunde slappna av. Döm om vår förvåning när det vid nästa ultraljud visade sig vara två små i magen.
  Blödningarna kom bara ett par gånger då men kom tillbaka sen runt v.23 och då blev jag inlagd tills tvillingflickorna föddes i v. 29. De är nu 7 år och helt underbara ♥️♥️.
  Tack för en toppen blogg 💞

 3. Hej !
  Hade också en blödning runt v 14 , fick prata med En riktig elak ssk på gyn först , så jag trodde allt hopp var ute …
  men fick sedan träffa en Dr som bekräftade att allt var lugnt och hjärtat slog . Till mig sa dom att kroppen ev inte förstod att jag var gravid , så det var min mens som kommit … eftersom jag alltid tränat mycket .
  ❤️

 4. Karin skriver:

  Jag hade en blödning i v 14 med äldsta sonen. Inte stor, men tillräckligt för att skapa total panik! Var helt övertygad om att allt var kört! Men det var det inte 😊Fick aldrig någon förklaring till vad blödningen berodde på och blödde inte mer, varken förr eller senare i den graviditeten. Håller tummarna!!!

 5. Mie skriver:

  Jeg hadde blødning i uke 16, viste seg at morkaka hadde lagt seg over åpningen. Gikk helt fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..