Nyförälskad i jobbet

Jag har nu jobbat två hela dagar på adminavdelningen hos Skincity och det känns som att jag är kär. Eller helt nyförälskad. Varje sak känns så kul och jag växer som människa för varje ny sak som jag lär mig. Det här var precis vad jag behövde känner jag. Jag älskar att blogga, podda och frilansa. Men efter att ha jobbat med journalistik i många år kändes det helt rätt att byta bana. Jag kände att jag stod och stampade lite och behövde hitta på nåt nytt. Och jag kände efter att jag ville ha någon trygghet i vardagen. Efter skilsmässan kändes det som att hela marken gungade och jag tappade fotfästet. Att få ha en trygg plats med fina människor är fint och viktigt för mig. 

472E73AB-179D-46FA-A411-9454A8A9EDFE

Jag bad Mira fota mig på lunchen. <3

597A759D-8EBA-4390-ADBD-54DF85276575

Halsband från Emma Israelsson och Selfridges. Det med två små hjärtan har jag fått i present av Nicklas

Jag tycker så mycket om mina jobbarkompisar. De ger mig massa energi och skratt. Nästa vecka ska vi ut och äta allihopa. Och i slutet av månaden ska vi på konferens. Jag ÄLSKAR konferens! Jag älskar även att göra hål i papper, sätta in papper i pärmar och frankera kuvert i en maskin. Jag är knäpp, jag vet. Men jag ser bara positivt i det. Jag glädjs åt det lilla här i livet.

 1. Vad var det för ögonfransserum du tipsade om?

  Tack <3

 2. Sofia skriver:

  Vem sätter in papper i pärmar nuförtiden? Är det inte bättre att skanna och spara digitalt?

  1. J skriver:

   Jag, på apotek. Finns mängder av olika dokument som vi enligt lag måste ha i pappersform och arkivera i många år.

  1. Pethra skriver:

   Så enkelt är det inte, bokföringslagen t ex säger att man ska spara fakturor, kvitton mm så som de kommer, kommer de i pappersformat är man illa tvungen att spara dem. Går inte att bara scanna in och kasta.

 3. Vad härlig den känslan låter. Jag mins själv när jag bara bloggade, levde på det och halvt föräldrarledig. Det var ett ensamt jobb, det var något som saknades även om jag älskar att blogga. Men så började jag jobba på kontor, då jag älskar datorer, administration och allt vad det är på kontor. Och alla bitarna föll på plats! Bästa känslan, så härligt. <3 Så all lycka till dig fina du, det kommer att bli en sån härlig framtid för dig med alla de härliga möjligheterna du har. <3
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..