Piffar till hemmet inför visningen

På söndag (såklart! Stod lördag innan) är det dags för visning av mitt älskade hem. Jag ville piffa till det lite extra genom att måla vita väggar vita. Och måla vita tak vita. I ärlighetens namn trodde jag nog att det skulle gå lite fortare än vad det gjorde. Eller själva målandet tar inte så lång tid, men allt arbete innan gör det. Lägga ut skyddspapper, tejpa lister och kring fönster. Nu är jag klar med hela undervåningen. Imorgon är det dags för mitt sovrum att få lite ny färg.

0273B46D-8E39-4FD9-8FF5-C7F9DC610C64
Jag såg nu att man kunde ha köpt målarhandskar, det kanske jag hade behövt ha.

Jag har träningsvärk idag, mellan skulderbladen. Väggar är okej att måla tycker jag… värre är det med tak. Om vi behöver fixa något i nya hemmet kommer jag hellre betala någon för att utföra det. Jag hoppas att vi snart hittar ett boende som passar oss. Och att många kommer på min visning på söndag, och att jag får vad jag önskar för den. Jag har aldrig sålt ett boende förut så allt är väldigt nytt och spännande för mig.

FE18DC7E-C3B7-4BAB-A5BF-04720C8C477C

Den här lampan gillar jag, den kommer från Jotex eller Ellos. Minns inte riktigt. Det blir svårt att veta vilka möbler jag ska ta med i flytten. Och vilka vi ska ta från Nicklas. En möbel är jag i alla fall 100% säker på, och det är Nickes säng. Det är den skönaste sängen jag sovit i. Förutom mammas, den är också sådär mjuk och fluffig. Jag gillar inte riktigt min… jag borde ha stått på mig och köpt en mjukare istället. Men jag lyssnade på kvinnan på Ikea som hjälpte mig, och det bästa för min kropp var en hårdare säng. Hur sover ni? Hårt eller mjukt? 

CB29E8BC-1A67-498A-8C00-D342067DCDA9

Här kan ni se fler bilder från hemnet.

https://www.lansfast.se/hitta/bostadsratt/stockholm/osteraker/akersberga/almsattravagen-10/cmbolgh4qtipo15g0099vjs/#bilder

Det är grymma @bysjosten som stylat mitt hem. Vi har gjort ett samarbete, ni ska få se före- och efterbilder.

 1. Sover mjukt. Gick till en renodlad sängbutik och fick provligga säng efter säng (inte snuskigt haha) och expediten kände under madrassen på olika punkter på min kropp hur de sjönk ner osv. Han rekommenderade en mjuk säng. Sover fantastiskt bra efter det!

 2. Jag sover hårt.

  Vi målar också om här hemma, eller får ommålat. Ska sälja nån gång i vår. Var ett helt träningspass bara att förbereda för målningen. Dra ut garderober från väggarna, montera ner alla taklampor (eller ja, alla lampor egentligen), flytta ihop/bygga torn av alla möbler. Min man och barn bor hos hans föräldrar medan jag bor kvar. Jag trodde nog att jg skulle kunna göra lite mer här hemma, men den enda ytan som går att va på är min halva av sängen. Allt annat är täckt av papp. Kyl, frys, kök och fönster är inplastade. Känns som att jag lever i ett Dexter-avsnitt. 😱

  Lycka till i helgen!

 3. Hej och tack för en mycket bra blogg! Jag undrar vad den vita färgen eller färgerna som du målar väggar och tak med heter?😊Kram

 4. Vi har också visning i helgen men på söndag istället. Vi har haft två förhandsvisningar förra veckan så den riktiga visningen känns inte riktigt lika skrämmande längre 🙂
  Hoppas allt går bra på din! Kram

 5. Kollade hemmet – vad billigt det är! Är det så billigt i Åkersberga? Här i Umeå kostar ett radhus minst en miljon mer… kanske bor i fel stad 🤭

  1. Tycker också det var billigt men det var en hög avgift så kanske därför det var lite lägre utgångspris (är ju en bostadsrätt).

 6. Jag sover supermjukt. Ju mjukare desto bättre för min skadade rygg. Det är verkligen inte kul med hård säng. Det gör så ont med för hård säng!

 7. Jag soverkligen i en hård säng, det är det enda som funkar för min rygg. Jag sover på mage så i en för mjuk säng så blir jag som en ostbåge.

 8. Hej! Jag har grav ledvärk, problem med ryggen o nu även fått artros i höfter o knä. För min del måste det vara en mjuk säng, vaknar ändå efter en eller två timmar o måste byta sovställning för att det gör ont, hade hårdare säng innan o det var hemskt

  Maria i Skåne

 9. Fint hem men jisses vilket perspektiv det gav med priset för ett bostadsrättsradhus som är betydligt större än vad min etta på 37 kvm gick för 2,3 (dåligt pris). Nu vet jag att Åkersberga är väldigt off från stan blev blev bara ett perspektiv.

 10. Hååård säng! Jag har en hård resårmadrass och en supertjock bäddmadrass av memory foam. Sover på sidan och får sjukt ont i höfter och rygg av en mjuk säng.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..