ANNONS

Piffar till hemmet inför visningen

/

På söndag (såklart! Stod lördag innan) är det dags för visning av mitt älskade hem. Jag ville piffa till det lite extra genom att måla vita väggar vita. Och måla vita tak vita. I ärlighetens namn trodde jag nog att det skulle gå lite fortare än vad det gjorde. Eller själva målandet tar inte så lång tid, men allt arbete innan gör det. Lägga ut skyddspapper, tejpa lister och kring fönster. Nu är jag klar med hela undervåningen. Imorgon är det dags för mitt sovrum att få lite ny färg.

0273B46D-8E39-4FD9-8FF5-C7F9DC610C64
Jag såg nu att man kunde ha köpt målarhandskar, det kanske jag hade behövt ha.

Jag har träningsvärk idag, mellan skulderbladen. Väggar är okej att måla tycker jag… värre är det med tak. Om vi behöver fixa något i nya hemmet kommer jag hellre betala någon för att utföra det. Jag hoppas att vi snart hittar ett boende som passar oss. Och att många kommer på min visning på söndag, och att jag får vad jag önskar för den. Jag har aldrig sålt ett boende förut så allt är väldigt nytt och spännande för mig.

FE18DC7E-C3B7-4BAB-A5BF-04720C8C477C

Den här lampan gillar jag, den kommer från Jotex eller Ellos. Minns inte riktigt. Det blir svårt att veta vilka möbler jag ska ta med i flytten. Och vilka vi ska ta från Nicklas. En möbel är jag i alla fall 100% säker på, och det är Nickes säng. Det är den skönaste sängen jag sovit i. Förutom mammas, den är också sådär mjuk och fluffig. Jag gillar inte riktigt min… jag borde ha stått på mig och köpt en mjukare istället. Men jag lyssnade på kvinnan på Ikea som hjälpte mig, och det bästa för min kropp var en hårdare säng. Hur sover ni? Hårt eller mjukt? 

CB29E8BC-1A67-498A-8C00-D342067DCDA9

Här kan ni se fler bilder från hemnet.

https://www.lansfast.se/hitta/bostadsratt/stockholm/osteraker/akersberga/almsattravagen-10/cmbolgh4qtipo15g0099vjs/#bilder

Det är grymma @bysjosten som stylat mitt hem. Vi har gjort ett samarbete, ni ska få se före- och efterbilder.

14
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00