Glada av glitter

Puh! Jag lär mig så mycket nya saker på jobbet varje dag nu, så på eftermiddagarna är jag helt slut i huvudet. Men kroppen är inte trött, så det blir skönt (?!) att måla ikväll så att kroppen och hjärnan hänger ihop. Skönt och skönt… jag skulle varit hemma och piffar igår också, men min mamma varnade mig för halt väglag och storm. Så jag var hos Nicklas igår. Skönt med en kväll off också kan jag känna.

82314053-34B2-4514-9490-B1286FD9D10D

Jag tycker om den här lilla kokeshin som vi hade på Black Friday. Den ska bo på mitt skrivbord på jobbet tänkte jag. Just nu sitter jag med andra på avdelningen för att lära mig alla systemen.

8DA29106-AD32-48D3-A78E-C768463C15A9
Gulliga Mira fotade mig idag igen. Jag har dock liiite svårt att stå still… En dröm vore att ha henne anställd i företaget som personlig fotograf. Dock finns inte tiden eller ekonomin till det nu. Älskade att ha Cissi anställd i vårt företag. Det var så mysigt när vi var iväg till centralbadet i Stockholm och hade en planeringsdag.

BB940903-9307-4AAD-BD0D-CABF1653B388

Jag ville visa mina nya skor. Ett par glittriga stövletter från Åhlens som jag fyndade på rean. Så fina tycker jag! Och alla som såg skorna på jobbet blev glada, det är ett gott betyg tycker jag.

F24078A3-0210-4A5C-9A6D-6BDF89C8C92F

Glittrig och glad! Önskar dig en god natt. Nu har jag målat klart och ska sooova. Helt slut nu.

 

  1. Karin skriver:

    Jättefina!!

  2. Maria skriver:

    Hej och tack för en bra blogg! Du har det jättefint hemma och jag undrar vad det är för vit färg du målar väggarna med?😊Kram

  3. Anette skriver:

    Vilka fina stövletter, piffar upp dagen en grådaskig onsdag i januari. Berätta gärna om nya jobbet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..