Han sprutade snö över hela bilen

Nu har jag precis landat i soffan efter att ha kört mitt livs vidrigaste bilresa. Jag fick köra i 50km/h på motorvägen. Jag var inte den enda som körde långsamt, folk krypkörde och andra låg i diket. Så stressande att köra i det här väglaget. Jag körde på en 50-väg och där var det så mycket slask att bilen gled hela tiden. Bilen bakom blev uppenbart irriterad av min hastighet och brände om mig. Han kastade sig in framför mig och gasade järnet precis framför mig, så det skvätte snö. Jag tutade och gasade ännu mer, men gled tvärs över hela vägen. Det var nog änglavakt som gjorde att inte han smällde. Hatar folk som kör sådär i det här väglaget. Han utsatte ju inte bara sig själv för fara, utan mig och andra. Jag blir helt matt.

0B336FC5-4F0A-4880-9263-8127A2FABF22
FA497369-D1CF-4963-B80A-9B0E262530AF

Jag har varit på jobbmiddag med logistikavdelningen på Skincity. Så mysigt! Jag tycker så mycket om mina härliga kollegor.

7AE9472D-87B5-4620-B5C7-846704448572
0C6B7BF0-ABDC-4290-9F04-874A3ACC4F5F

Jag hade på mig en ny klänning från Asos. Älskar den! Dags att sova, är helt slut efter en dag med massa möten. Imorgon ska vi på husvisning, jag känner mig pirrig och förväntansfull inför den. Kan det vara drömhuset månne?

 1. O. skriver:

  Gud så härligt, det är exakt så det ska kännas ju!
  Hoppas så mycket att du får det du vill för ditt hus och att du och Nicklas får det hus ni vill. Ni är så himla fina ihop! Kram och lycka till! <3

 2. AK skriver:

  Måste bara säga hur imponerad jag är av skin city. Beställde bha från Paulas choice för några dagar sen – gratis frakt och supersnabb leverans. Jättefint paket med silkespapper och flera presenter och prover. Kommer alltid att beställa från skin city inframtiden!

  1. Vad roligt att höra! Jag älskar också Skincity, så lyxig känsla i alla paket 😀

 3. Lycka till på husvisningen fina du! 💓👍Kram Christina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..