Följ gärna mig på instagram

Vill ni se mig i rörligt? Spana gärna in min instagram. (@angelicalagergren) Där uppdaterar jag dagligen med både storys och bilder. Igår la jag upp en bild där jag delar med mig av några hudvårdsfavoriter som jag använder just nu. Det skiftar rätt mycket vad jag testar men just nu är jag på jakt efter glow. Vinter brukar betyda supertorrt ansikte och kropp för mig, men i år har jag inte det problemet. Men det är nog för att jag återfuktar massor, både morgon och kväll. In och följ mig och skriv gärna här vad ni heter och vad ni lägger upp för typ av bilder, så att jag och andra kan följa er.

Skärmavbild 2019-01-20 kl. 13.27.13

Kommentera gärna vad ni vill läsa mer om här i bloggen. Flytten? Bonusfamiljen? Skönhet? Inredning? Hälsa och träning? Kom med feedback. Vad vill ni ha mer av och vad ska jag skippa att skriva om?

Skärmavbild 2019-01-20 kl. 13.29.26

 1. Maria skriver:

  Hej och tack för en bra blogg! Jag undrar vad det är för snygg väska du har på instagram-bilden med Ellos-blusen?😊

 2. Har din och Jessicas relation förändras sen du träffade Niklas? Jag förstår att ni kanske inte hinner ses nu när ni inte jobba ihop dagligen. Men det känns som att ni sågs hela tiden för att du inte var lycklig in din dåvarande relation? Och nu när du har Niklas så känns dt inte som att ni ses lika ofta eller? Det behöver så klart inte vara negativt men man sakna när ni gjorde saker tillsammans och man skrattade med er😂 jag förstår att ingen man kan ändra på relation men man kan ändå bli orolig som tex så sa ni förr i podden att ni alltid kommer bo nära varandra men nu ska du flytta. Hur känner du kring dt? Att inte bo nära Jessica o kunna gå över som ni har nu? Kram

 3. Johanna skriver:

  Gärna mer om vardagslivet, bonusfamiljen och flytten. Tycker till exempel att inläggen när ni varit på husvisningar är väldigt spännande. Gärna mer om försäljningen också, men det kanske är svårt och samtidigt snart (redan?) över. 🙂

  Ser helst mindre om skönhet, inredning eller hälsa och träning. Om du vill ha med sånt tycker jag snarare det ska va typ tips på recept som är lätta och smidiga, din träning ur vardagsperspektivet/pusslet. Alltså inga ”självutnämnd expert”-tips för det känns ihåligt när vi vet att du inte är så insatt i dessa. Men däremot fokus på hur man får allt att funka ihop tror jag skulle passa bra.

  1. L skriver:

   Håller också med om att familjen och flytten är intressant och mer av det:) Men att hon inte är så insatt i skönhet kanske inte är helt sant eftersom hon jobbar på ett skönhetsföretag (där sådant säkert diskuteras) och vid sedan av verkar ha ett intresse för det?

 4. Karin skriver:

  Jag gillar de texterna om familjen bäst. Gärna tips på recept (känns som man alltid kör samma…) Vad brukar ni äta? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..